Blog Okostelefon Termék Tesztek

10 részes kitűnő okostelefon kiegészítő szett fényképezéshez és videózáshoz

10 részes kitűnő okostelefon kiegészítő szett fényképezéshez és videózáshoz

Aki szeret fényképeket és videókat készíteni okos-telefonjával annak ez a 10 részes okos telefon kiegészítő szett egy igazi ajándék lesz. Mindjárt elmondom miért.

A szett mindössze tizen-pár dollárért azaz körülbelül 3,000ft-ért megvásárolható. Ez még annyira nem is érdekes de az annál inkább az lesz, hogy mit is tartalmaz ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett.

Íme a lista:

1 DB Külső 12X ZOOM objektív + fedél
1 DB Külső 180 fokos Halszem optika + fedél
1 DB Külső 15X Makró optika + fedél
1 DB Külső 0.67X Széles Látószögű optika + fedél
1 DB Szelfi Bot 90cm hosszúra nyitható + Bluetooth távirányító
1 DB Állvány és Okostelefon tartó
1 DB Csíptető a lencsékhez
1 DB Csíptető a ZOOM objektívhez
1 DB Lencse tartó tasak
1 DB Tisztító kendő

Ha azt nézzük, hogy itthon ezen az áron örülhetünk ha egy szelfi botot kapunk, akkor ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett ténylegesen egy ajándék. Most persze gondolhatjuk, hogy biztosan valami silány minőségű termékről van szó, ezért is árulják ennyiért.

Mivel megvásároltam ezt a terméket és elég sokat használtam az utóbbi időben, így megerősíthetem, hogy a termék igen jó minőségű. Akkor most jöjjön a termék tesztelése.

A külső 12X ZOOM objektív

Ha nem szeretsz nagy fényképezőgépeket magaddal cipelni és mert szeretsz a mobiloddal fényképeket és videókat készíteni, akkor ez a külső 12X ZOOM objektív biztosan a kedvenceddé válik. Méretéből adódóan, nagyon kis helyen elfér ezért akár zsebben is magaddal tudod vinni bárhová.

Természetesen a ZOOM objektívvel a fényképeken kívül kedvünk szerint videókat is készíthetünk.

A ZOOM objektívet okostelefon nélkül is tudod használni, pont úgy mint egy monokuláris távcsövet.

Az univerzális csíptetővel felteheted az objektívet bármilyen okostelefonra aminek egy hátsó kameralencséje van. A legtöbb okostelefon ilyen tipusú.

Ezzel a külső 12X ZOOM objektívvel mint azt a neve is takarja 12-szer közelebbről fotózhatod le a kedvenc témáidat. Tegyél egy próbát és például fotózd le a holdat vele, szerintem nagy élmény lesz!

Tripod állvány

Mivel a 12X-es ZOOM az nem kicsi, így a legtisztább elmosódásmentes képeket úgy tudod készíteni, ha használod a termékhez járó Tripod állványt, vagy ha az nincs kéznél akkor betámasztod a kezed, hogy az objektív ne remegjen be.

Bluetooth távirányító

Van egy nagyon jó hírem, ehhez a 10 részes okostelefon kiegészítő szetthez kapsz egy Bluetooth távirányítót is amin ha megnyomod a fényképezés gombot akkor az okostelefonod automatikusan elkészíti Neked a fényképet, így akár hozzá sem kell érned a készülékhez.

Ez nagyon praktikus, mert így garantáltan nem fog az objektív berezonálni képkészítés közben. A Bluetooth távirányító minden bluetooth-al rendelkező okostelefonnal kompatibilis.

A por és szennyeződések elkerülése végett, az objektívhez kapunk egy első és egy hátsó lencsevédő fedelet is. Így biztosak lehetünk benne, hogy a lencsék még akkor sem karcolódnak meg ha az objektívet a zsebünkben hordjuk.

Külső optika lencsék

Háromfajta külső lencsét is találunk a csomagban, egy halszem, egy makró és egy széles látószögű optika lencsét.

Ugyanúgy mint a 12X ZOOM objektívnél itt is egy csíptetővel tudjuk a lencséket felcsíptetni az okostelefonunkra.

A külső 180 fokos halszem lencse

Ezzel a lencsével átvarázsolhatod az okos telefonodat egy akciókamerává és hasonló fényképeket, videókat készíthetsz vele. A halszem optikával 180 fokos nagylátószögű képeket készíthetsz és mivel a képeknek kicsit buborék hatása van ezért akár jópofa selfie-ket is lőhetsz vele például a Facebookra.

A külső 0.67X-es széles látószögű lencse

A 0.67X-es széles látószögű lencsével megnövelheted az okostelefonodnak a látószögét, így olyan hatást tudsz elérni mintha kicsit távolabbról készítetted volna a fényképet vagy a videó felvételt.

A külső 15X-ös makró lencse

A 15x-ös makró lencsével 15x-ös nagyításban csodálhatjuk meg a parányi dolgokat és élővilágot. Ehhez a lencséhez nem ajánlott a Tripod állvány használata, mert a témának elég közel kell lennie a lencséhez, hogy a megfelelő zoomot elérjük.

Számomra ez a lencse a legizgalmasabb, mert mindig is szerettem a parányi élővilágot vizsgálgatni.

Szelfibot

Na és a hab a tortán, hogy még egy szelfibotot is kapunk a 10 részes okostelefon kiegészítő szettünkkel. Hát nem tudom hogyan lehetséges az, hogy ennyi pénzért megérje az eladónak ezt a terméket eladnia.

A szelfibot nagyon jó minőségű, körülbelül 90cm-re kihúzható. Anyaga „stainless steel” azaz rozsdamentes acélból van, ettől függetlenül pillekönnyű és nagyon kis helyen elfér. Egyébként ez az egyik kedvenc szelfibotom a sok közül, ezt használom az EKEN H9R akciókamerámhoz is.

Észrevettem, hogy a szelfibot alján a menet megegyezik a tripod állvány csavarméretével és így a szelfibotot rátudjuk csavarni az állványra és ezzel egy egész jó kis állványt kapunk.

Ezt csak saját felelősségre ajánlom, mivel így a kis tripod állvány eléggé instabillá válik.

Összefoglalva egyáltalán nem csalódtam ebben a termékben, sőt szerintem ez az egyik legjobb vételem az utóbbi időben.

Ha Neked is elnyerte a tetszésedet ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett akkor szerintem akár ajándékba akár magadnak veszed meg, biztosan nem fogsz csalódni benne.

A Gearbest webáruházban, itt tudod megvásárolni: 10 részes okostelefon kiegészítő szett

Ha úgy döntöttél hogy, megveszed akkor jó szórakozást kívánok hozzá!

To top