Kezdőlap Blog 10 részes kitűnő okostelefon kiegészítő szett fényképezéshez és videózáshoz

10 részes kitűnő okostelefon kiegészítő szett fényképezéshez és videózáshoz

by Attila
10 részes kitűnő okostelefon kiegészítő szett fényképezéshez és videózáshoz

Aki szeret fényképeket és videókat készíteni okos-telefonjával annak ez a 10 részes okos telefon kiegészítő szett egy igazi ajándék lesz. Mindjárt elmondom miért.

A szett mindössze tizen-pár dollárért azaz körülbelül 3,000ft-ért megvásárolható. Ez még annyira nem is érdekes de az annál inkább az lesz, hogy mit is tartalmaz ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett.

Íme a lista:

1 DB Külső 12X ZOOM objektív + fedél
1 DB Külső 180 fokos Halszem optika + fedél
1 DB Külső 15X Makró optika + fedél
1 DB Külső 0.67X Széles Látószögű optika + fedél
1 DB Szelfi Bot 90cm hosszúra nyitható + Bluetooth távirányító
1 DB Állvány és Okostelefon tartó
1 DB Csíptető a lencsékhez
1 DB Csíptető a ZOOM objektívhez
1 DB Lencse tartó tasak
1 DB Tisztító kendő

Ha azt nézzük, hogy itthon ezen az áron örülhetünk ha egy szelfi botot kapunk, akkor ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett ténylegesen egy ajándék. Most persze gondolhatjuk, hogy biztosan valami silány minőségű termékről van szó, ezért is árulják ennyiért.

Mivel megvásároltam ezt a terméket és elég sokat használtam az utóbbi időben, így megerősíthetem, hogy a termék igen jó minőségű. Akkor most jöjjön a termék tesztelése.

A külső 12X ZOOM objektív

Ha nem szeretsz nagy fényképezőgépeket magaddal cipelni és mert szeretsz a mobiloddal fényképeket és videókat készíteni, akkor ez a külső 12X ZOOM objektív biztosan a kedvenceddé válik. Méretéből adódóan, nagyon kis helyen elfér ezért akár zsebben is magaddal tudod vinni bárhová.

Természetesen a ZOOM objektívvel a fényképeken kívül kedvünk szerint videókat is készíthetünk.

A ZOOM objektívet okostelefon nélkül is tudod használni, pont úgy mint egy monokuláris távcsövet.

Az univerzális csíptetővel felteheted az objektívet bármilyen okostelefonra aminek egy hátsó kameralencséje van. A legtöbb okostelefon ilyen tipusú.

Ezzel a külső 12X ZOOM objektívvel mint azt a neve is takarja 12-szer közelebbről fotózhatod le a kedvenc témáidat. Tegyél egy próbát és például fotózd le a holdat vele, szerintem nagy élmény lesz!

Tripod állvány

Mivel a 12X-es ZOOM az nem kicsi, így a legtisztább elmosódásmentes képeket úgy tudod készíteni, ha használod a termékhez járó Tripod állványt, vagy ha az nincs kéznél akkor betámasztod a kezed, hogy az objektív ne remegjen be.

Bluetooth távirányító

Van egy nagyon jó hírem, ehhez a 10 részes okostelefon kiegészítő szetthez kapsz egy Bluetooth távirányítót is amin ha megnyomod a fényképezés gombot akkor az okostelefonod automatikusan elkészíti Neked a fényképet, így akár hozzá sem kell érned a készülékhez.

Ez nagyon praktikus, mert így garantáltan nem fog az objektív berezonálni képkészítés közben. A Bluetooth távirányító minden bluetooth-al rendelkező okostelefonnal kompatibilis.

A por és szennyeződések elkerülése végett, az objektívhez kapunk egy első és egy hátsó lencsevédő fedelet is. Így biztosak lehetünk benne, hogy a lencsék még akkor sem karcolódnak meg ha az objektívet a zsebünkben hordjuk.

Külső optika lencsék

Háromfajta külső lencsét is találunk a csomagban, egy halszem, egy makró és egy széles látószögű optika lencsét.

Ugyanúgy mint a 12X ZOOM objektívnél itt is egy csíptetővel tudjuk a lencséket felcsíptetni az okostelefonunkra.

A külső 180 fokos halszem lencse

Ezzel a lencsével átvarázsolhatod az okos telefonodat egy akciókamerává és hasonló fényképeket, videókat készíthetsz vele. A halszem optikával 180 fokos nagylátószögű képeket készíthetsz és mivel a képeknek kicsit buborék hatása van ezért akár jópofa selfie-ket is lőhetsz vele például a Facebookra.

A külső 0.67X-es széles látószögű lencse

A 0.67X-es széles látószögű lencsével megnövelheted az okostelefonodnak a látószögét, így olyan hatást tudsz elérni mintha kicsit távolabbról készítetted volna a fényképet vagy a videó felvételt.

A külső 15X-ös makró lencse

A 15x-ös makró lencsével 15x-ös nagyításban csodálhatjuk meg a parányi dolgokat és élővilágot. Ehhez a lencséhez nem ajánlott a Tripod állvány használata, mert a témának elég közel kell lennie a lencséhez, hogy a megfelelő zoomot elérjük.

Számomra ez a lencse a legizgalmasabb, mert mindig is szerettem a parányi élővilágot vizsgálgatni.

Szelfibot

Na és a hab a tortán, hogy még egy szelfibotot is kapunk a 10 részes okostelefon kiegészítő szettünkkel. Hát nem tudom hogyan lehetséges az, hogy ennyi pénzért megérje az eladónak ezt a terméket eladnia.

A szelfibot nagyon jó minőségű, körülbelül 90cm-re kihúzható. Anyaga “stainless steel” azaz rozsdamentes acélból van, ettől függetlenül pillekönnyű és nagyon kis helyen elfér. Egyébként ez az egyik kedvenc szelfibotom a sok közül, ezt használom az EKEN H9R akciókamerámhoz is.

Észrevettem, hogy a szelfibot alján a menet megegyezik a tripod állvány csavarméretével és így a szelfibotot rátudjuk csavarni az állványra és ezzel egy egész jó kis állványt kapunk.

Ezt csak saját felelősségre ajánlom, mivel így a kis tripod állvány eléggé instabillá válik.

Összefoglalva egyáltalán nem csalódtam ebben a termékben, sőt szerintem ez az egyik legjobb vételem az utóbbi időben.

Ha Neked is elnyerte a tetszésedet ez a 10 részes okostelefon kiegészítő szett akkor szerintem akár ajándékba akár magadnak veszed meg, biztosan nem fogsz csalódni benne.

A Gearbest webáruházban, itt tudod megvásárolni: 10 részes okostelefon kiegészítő szett

Ha úgy döntöttél hogy, megveszed akkor jó szórakozást kívánok hozzá!

0 hozzászólás
1

Hasonló Cikkek

Szólj hozzá

Hírlevél feliratkozás

Várj egy pillanatra kérlek!

Te is szeretsz olcsón vásárolni?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan nem fogsz lemaradni a legjobb termék ajánlatokról és kedvezményes kuponokról. :)

Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket (Hivatkozás)