A GearBest Black Friday akciók 2019-ben még fantasztikusabbak mint tavaly voltak, ezért ezeket az akciókat semmiféleképpen sem érdemes kihagynod. Mutatjuk a legjobb Black Friday akciókat a GearBest webáruházban.

A böngészést a GearBest Black Friday akciók kezdő oldalán érdemes elkezdened a következő gombra kattintva.

  2019 GearBest Black Friday akciók és kuponok

1. GearBest Black Friday – 24-48 órás villámakciók

2019 GearBest Black Friday akciók - 24-48 órás villámakciók

Vásárold meg a kedvenc termékeidet nagyon kedvező árakon a 24-48 órás villámakciókban, ami 2019 Nov. 26 -30-ig lesz elérhető. Hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz okostelefonokat, karórákat, okos porszívókat, drónokat, 3D nyomtatókat és más nagyon jó minőségű termékeket.

A legtöbb termékhez kedvezményes kuponkódokat is fogsz találni, már csak ezért is érdemes az oldalt böngészned.

  GearBest - 24-48 órás villámakciók

2. GearBest Black Friday – Kupon eső

2019 GearBest Black Friday akciók - Kupon Eső

Ha szeretsz játszani és nyerni, akkor a kupon eső játékban nagy esélyed van kisebbtől akár egész nagy kupon kedvezményeket is nyerni. Nem kell mást tenned mint rákattintani a „Ready to Go” gombra és már kezdheted is a játékot.

  GearBest - Kupon Eső

3. GearBest Black Friday – Xiaomi akciók

2019 GearBest Black Friday akciók - Xiaomi akciók

Nagy rajongója vagy a Xiaomi termékeknek? Akkor van egy jó hírem, mivel most hatalmas kedvezményekkel tudod a legtöbb fantasztikus Xiaomi terméket megvásárolni.

  GearBest - Xiaomi Akciók

4. GearBest Black Friday – Legnagyobb elektronikai termék akciók

2019 GearBest Black Friday akciók - A legjobb elektronikai termékek akcióban

Ezeket az elektronikai termék akciókat tényleg nem érdemes kihagynod, mivel most akár 80%-os kedvezménnyel is megvásárolhatod őket. Természetesen ezek az akciók csak limitált ideig elérhetőek, ezért érdemes minél hamarabb lecsapnod rájuk.

  GearBest - Legnagyobb elektronikai termék akciók

5. GearBest Black Friday – Okos otthon

2019 GearBest Black Friday akciók - Okos otthon akciók

Ha szeretnéd az otthonodat okossá vagy esetleg még okosabbá varázsolni, akkor a következő okos otthon termékekkel most kimondottan jól fogsz járni. Rengeteg kedvezményben részesülhetsz a következő GearBest Black Friday akciókban.

  GearBest - Okos otthon akciók

6. GearBest Black Friday – RC Drónok, 3D nyomtatók és Elektromos járművek hatalmas akcióban

GearBest Black Friday - RC Drónok, 3D nyomtatók és Elektromos járművek hatalmas akcióban

Végre elérkeztünk a kedvenc kategóriámhoz, ami természetesen az RC drónok és a 3D nyomtatók. Ha nagyon olcsón szeretnéd megvásárolni a kedvenc drónodat vagy egy fantasztikus 3D nyomtatót, vagy akár egy elektromos rollert, akkor ez az oldal nagy valószínűséggel könnyedén Neked is a kedvenceddé válhat.

A 2019-es GearBest Black Friday akciók keretein belül most több ezer vagy akár tízezer forintos kedvezménnyel vásárolhatod meg a következő termékeket.

  GearBest - RC Drónok, 3D nyomtatók és Elektromos járművek akcióban

7. GearBest Black Friday – EU raktárból 5 napos szállítással

2019 GearBest Black Friday akciók - EU raktárból 5 napos szállítással

Ha még csak most gondolkozol valami fantasztikus karácsonyi ajándék megvásárlásán szeretteid számára vagy magadat szeretnéd meglepni egy ajándékkal, akkor van egy kitűnő hírem számodra, mivel a következő oldalon szereplő termékeket hihetetlenül olcsón EU raktárból mindössze 5 napos szállítási idővel megtudod vásárolni. Ja, és természetesen VÁM és ÁFA mentesen.

  GearBest - EU raktárból 5 napos szállítással

8. GearBest Black Friday – Exkluzív márkák akcióban

2019 GearBest Black Friday akciók - Exkluzív márkák akcióban

Ha biztosra szeretnél menni, akkor ezen az oldalon találod a legkedveltebb és legjobban eladott termékeket. Ezen az oldalon találod például a legjobb WiFi IP kamera akciókat is.

Elárulom, hogy eddig erről az oldalról vásároltak a legtöbben. 🙂

  GearBest - Exkluzív márkák akcióban

9. GearBest Black Friday – Karácsonyi ajándék ötletek és akciók

2019 GearBest Black Friday akciók - Karácsonyi ajándék ötletek és akciók

Már írtam Én is egy cikket a karácsonyi ajándék ötletek témával kapcsolatban, viszont ebben a cikkben csak nagyon limitált mennyiségű terméket tudtam felsorolni, ezért ha még több fantasztikus karácsonyi ajándék ötletre van szükséged, akkor a következő oldalt mindenképpen érdemes felkeresned.

Több mint valószínű, hogy innen Én is jó sok mindent fogok rendelni, főleg a macskás ajándék ötletek tetszenek. Már ki is néztem egy hőmérséklet szabályzós Xiaomi macska házat. 🙂

Ezen kívül rengeteg jobbnál jobb karácsonyi dekorációt is találtam nagyon kedvezményes áron.

  GearBest - Karácsonyi ajándék ötletek és akciók

Ha tetszett a „2019 GearBest Black Friday akciók és kuponok” cikkem, akkor kérlek oszd meg, hogy mások számára is elérhető legyen. Köszönöm!