Az AliExpress EU raktár kereső kikeresi számodra az összes EU raktáras terméket és így gyors szállítással akár pár napon belül megkaphatod a megrendelt csomagot.

Fontos! az AliExpress EU raktár kereső már nem listázza ki az EU raktáras termékeket mivel ezt az opciót az AliExpress megszüntette. Helyette vannak a „7-Day Delivery” és a „15-Day Delivery” opciók, amelyek garantálják a 7 illetve a 15 napos szállítási időt. Próbáld ki itt, írj be egy termék nevet az AliExpress keresőjébe angolul és látni fogod, hogy a keresési eredmények közt rengeteg terméket postáznak az említett szállítási időkkel.

A keresőűrlapon bal oldalon válaszd ki az egyik európai raktárat, írd be a keresőmezőbe a termék nevét angolul, ezután kattints a kis nagyító ikonra. A keresőűrlap automatikusan kikeresi számodra az összes EU raktáras terméket a megadott kulcsszóra. Ezután a találati lista automatikusan megnyitásra kerül az AliExpress webáruház oldalán keresztül.

Ha esetleg nem beszélsz angolul, akkor a Google Fordítóval egyszerűen lefordítható a keresett termék neve angol nyelvre.

Ajánlott böngészők

Firefox – Ajánlott legjobb böngésző a keresőűrlaphoz.
Opera – Tökéletesen használható.
Google Chrome – Tökéletesen használható.

Az AliExpress EU raktár kereső használata

Fontos! Az AliExpress EU raktár kereső használatához jelentkezz be az AliExpress fiókodba itt, szállítási országként pedig Magyarország legyen megjelölve.

Aliexpres Villám Akciók

Az AliExpress EU raktár kereső elsősorban asztali gépeken használható, mobil telefonos kereséseknél miután bejelentkeztél a fiókodba, ha az AliExpress felkínálja egy felugró ablakban a szállítási országot, akkor válaszd a “Ship from Hungary” opciót és így az összes EU raktáras terméket kilistázza számodra.

Előfordulhat, hogy az első keresésnél az AliExpress főoldalát nyitja meg a kereső nem a keresési eredmény oldalt, ilyenkor indítsd egy új keresést és ez után működni fog.

Az AliExpress EU raktár kereső működéséhez a legelső keresésnél lehet, hogy a felugró ablakokat engedélyezned kell ehhez a weboldalhoz.

Ha sűrűn szeretnéd használni az AliExpress EU raktár keresőt, akkor érdemes lehet ezt az oldalt a könyvjelzőid közé elmentened.

A keresőűrlap használatához a legideálisabb böngésző a Firefox, az AliExpress webáruházba érdemes bejelentkezni a keresés előtt mivel így biztosan kilistázza az összes EU raktáras termékeket.

Az AliExpress magyarul rendelés és fizetés okosan című cikket is érdemes lehet elolvasnod, ha többet szeretnél megtudni az AliExpress webáruházból történő vásárlással kapcsolatban.

Ha bármi kérdésed van az AliExpress EU raktár keresővel vagy az ÁFA és VÁM mentes rendelésekkel kapcsolatban az AliExpress webáruházból, akkor azt a komment részben felteheted.

Sok örömteli keresést kívánok az AliExpress EU raktár keresőhöz!