Kezdőlap Blog AliExpress EU raktár kereső – ÁFA és VÁM mentes rendelés az AliExpress webáruházból

AliExpress EU raktár kereső – ÁFA és VÁM mentes rendelés az AliExpress webáruházból

by Attila
AliExpress EU raktár kereső – ÁFA és VÁM mentes rendelés az AliExpress webáruházból

Ha továbbra is ÁFA és VÁM mentesen szeretnél termékeket vásárolni az AliExpress webáruházból, akkor ezt könnyen megteheted az AliExpress EU raktár kereső használatával.

A keresőűrlapon bal oldalon válaszd ki az egyik európai raktárat, írd be a keresőmezőbe a termék nevét angolul, ezután kattints a kis nagyító ikonra. A keresőűrlap automatikusan kikeresi számodra az összes EU raktáras terméket a megadott kulcsszóra. Ezután a találati lista automatikusan megnyitásra kerül az AliExpress webáruház oldalán keresztül.

Ha esetleg nem beszélsz angolul, akkor a Google Fordítóval egyszerűen lefordítható a keresett termék neve angol nyelvre.

Ajánlott böngészők

Firefox – Ajánlott legjobb böngésző a keresőűrlaphoz.
Opera – Tökéletesen használható.
Google Chrome – Tökéletesen használható.

Az AliExpress EU raktár kereső használata

Fontos! Az AliExpress EU raktár kereső használatához jelentkezz be az AliExpress fiókodba itt, szállítási országként pedig Magyarország legyen megjelölve.

Aliexpres Villám Akciók

Az AliExpress EU raktár kereső elsősorban asztali gépeken használható, mobil telefonos kereséseknél miután bejelentkeztél a fiókodba, ha az AliExpress felkínálja egy felugró ablakban a szállítási országot, akkor válaszd a “Ship from Hungary” opciót és így az összes EU raktáras terméket kilistázza számodra.

Előfordulhat, hogy az első keresésnél az AliExpress főoldalát nyitja meg a kereső nem a keresési eredmény oldalt, ilyenkor indítsd egy új keresést és ez után működni fog.

Az AliExpress EU raktár kereső működéséhez a legelső keresésnél lehet, hogy a felugró ablakokat engedélyezned kell ehhez a weboldalhoz.

Ha sűrűn szeretnéd használni az AliExpress EU raktár keresőt, akkor érdemes lehet ezt az oldalt a könyvjelzőid közé elmentened.

A keresőűrlap használatához a legideálisabb böngésző a Firefox, az AliExpress webáruházba érdemes bejelentkezni a keresés előtt mivel így biztosan kilistázza az összes EU raktáras termékeket.

Az AliExpress magyarul rendelés és fizetés okosan című cikket is érdemes lehet elolvasnod, ha többet szeretnél megtudni az AliExpress webáruházból történő vásárlással kapcsolatban.

Ha bármi kérdésed van az AliExpress EU raktár keresővel vagy az ÁFA és VÁM mentes rendelésekkel kapcsolatban az AliExpress webáruházból, akkor azt a komment részben felteheted.

Sok örömteli keresést kívánok az AliExpress EU raktár keresőhöz!

0 hozzászólás
0

Hasonló Cikkek

Szólj hozzá

Hírlevél feliratkozás

Várj egy pillanatra kérlek!

Te is szeretsz olcsón vásárolni?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan nem fogsz lemaradni a legjobb termék ajánlatokról és kedvezményes kuponokról. :)

Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket (Hivatkozás)