Blog Egyéb Termék Tesztek

Az M3 PRO okoskarkötő tényleg jobb mint a Xiaomi Mi Band 4?

M3 PRO Okoskarkötő kupon

Az M3 PRO okoskarkötő véleményem szerint legalább egy dologban tényleg jobb mint a Xiaomi Mi Band 4. Már most látom lelki szemeimmel, hogy sokan mosolyognak ezen az állításon.

Mindjárt elmondom, hogy miért állítom azt, hogy az M3 PRO jobb mint a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő.

Ha az árát nézzük az M3 PRO-nak, ami mindössze 1,500 forint körül mozog, akkor ez ténylegesen jobb mint a Xiaomi Mi Band 4 ára, ami megközelítőleg 11 ezer forint a Gearbest webáruházban. Tehát ebben az esetben az M3 PRO ténylegesen jobb a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötőnél.

Viszont minden másban természetesen a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő a jobb, vagy mégsem? 🙂

Mivel az M3 PRO egy eléggé jól sikerült koppintása a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötőnek, ezért véleményem szerint mindenképpen érdemes foglalkozni vele kicsit.

M3 PRO és Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötők

Összehasonlításképpen készítettem egy képet róluk, mivel így elég szépen látszik a hasonlóság a két okoskarkötő között.

Ha többet szeretnél megtudni az M3 PRO és a Xiaomi Mi Band 4 okos karkötőkről, akkor kattints a következő gombokra.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-m3-pro-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”M3 PRO” color=”orange” target=”blank”]

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-xiaomi-mi-band-4-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Xiaomi Mi Band 4″ color=”orange” target=”blank”]

M3 PRO okoskarkötő

Az M3 PRO okoskarkötőről nem szándékoztam cikket írni, mivel amikor megrendeltem, nem gondoltam hogy valami nagy durranás lesz. Viszont amint kézhez kaptam és kibontottam a csomagot az M3 PRO kipróbálása után egyből megfogalmazódott bennem, hogy erről az okoskarkötőről mindenképpen érdemes lenne egy cikket írnom.

Szerintem egy nagyon igényesen összerakott okoskarkötő az M3 PRO és elképzelni sem tudom hogyan lehet az, hogy ennyire olcsón kapható.

M3 PRO okoskarkötő kuponIgényes szilikon karkötőt kapunk hozzá melynek az anyaga tapintásra teljesen megegyezik Xiaomi Mi Band 4 karkötő anyagával. Az óra részt is ugyanúgy kell beletenni és ráadásul tölteni is teljesen ugyanazon a módon lehet.

Az akkumulátorát power-bankról vagy akár egy 5V-os maximum 2A-es USB adapterről is lehetőségünk van tölteni.

Többféle színben kapható, a legkeresettebb természetesen a fekete, ezután a piros és a kék színű.

Nagy méretű (0.96 inch) TFT érintőképernyős kijelzőjén jól láthatóak az adatok és háromféle kijelző megjelenítési mód közül is lehetőségünk van választani.

M3 PRO vízálló okoskarkötőAz érintőképernyő itt tulajdonképpen egy érintésre reagáló gombot takar, tehát nem teljes mértékben érintőképernyős mint például a Xiaomi Mi Band 4 okos karkötő, bár ezt ennyi pénzért természetesen nem is várom el.

IP67 vízállóság jellemzi ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy cseppálló így akár esős időben is tudod használni.

Bluetooth 4.0

M3 PRO okoskarkötő appBizony, az M3 PRO okoskarkötőt a hihetetlenül stabil Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül tudod csatlakoztatni az okostelefonodhoz, miután letöltötted a „Lefun Health” ingyenes applikációt a „Google Play” vagy iOS készülékekhez az „Apple Store” webáruházakból.

Amikor legelsőnek megnyitottam az appot az android okostelefonomon, teljesen meglepődtem, hogy mennyire igényesen összerakott átlátható és könnyen kezelhető applikációról van szó. Személy szerint Nekem ez az app nagyon bejön, véleményem szerint mindenképpen érdemes kipróbálnod.

Készítettem egy képernyő fotót az appról, rákattintva nagy méretben is megtudod tekinteni. Egyébként az okostelefonon keresztül nézve százszor jobban néz ki, majd ezt nemsoká egy videón keresztül is bemutatom. 🙂

M3 PRO okoskarkötő lépésszámlálóMost pedig nézzük meg kicsit részletesebben is, hogy mit is tud az M3 PRO okoskarkötő.

Lépésszámláló (Pedometer)

A lépésszámláló természetesen a lépéseket számolja és ez alapján kiszámolja a napi szinten elégetett kalória mennyiséget. Ezt a funkciót teszteltem és a lépésszámláló elég pontos adatokat tükröz vissza.

Alvás monitor (Sleep Monitor)

Ez a funkció tulajdonképpen az alvás idejét monitorozza és a beállított 8 órás alvásidő intervallum alapján kiszámolja az alvás minőségének eredményét.

M3 PRO okoskarkötő alvás monitorMagyarul, van benne egy giroszkóp ami érzékeli a mozgást és ha alvás közben sokat mozogsz, tehát nem vagy nyugodt állapotban, akkor ezt az állapotot nem minőségi alvásnak fogja értékelni.

Ha viszont úgy alszol mint egy darab fa, tehát mozdulatlanul, akkor ezt mély REM fázisú alvásnak fogja értékelni.

Ezen kívül az alvás idejét is monitorozza, ha kevesebb mint 8 óra akkor az eredmény rosszabb, ha legalább 8 óra akkor jó és ha ennél több akkor kitűnőnek fogja értékelni.

Az alvás monitorozás eredményeit nagyon szépen összegzi, amit bármikor megtekinthetünk a „Lefun Health” appon keresztül.

Pulzus (Heart Rate) és vérnyomás mérő (Blood Pressure)

A pulzusszám mérése szerintem elég pontos a kapott eredmények alapján, a vérnyomás mérővel mért eredményeket viszont halvány gőzöm sincs hogyan számolja ki, épp ezért nem is igazán bízom a kapott eredményekben.

Mivel az appon belül meg kell adni az adatainkat „nemedet”, „életkorodat” és a többi, lehet hogy ez alapján egy átlag eredményt számol, ki tudja.

Sport Mód

A sport mód jól jöhet a futóknak, mivel méri a futás sebességét, idejét és még az elégetett kalóriák becsült értékét is kiszámolja számunkra. Ezt a módot eddig sosem használtam ezért nem túl sokat tudok róla mondani.

Hívások és üzenetek kijelzése

Nincs több elmulasztott hívás mivel az M3 PRO okoskarkötő azonnal kijelzi ha valaki hívott bennünket, ugyanígy a bejövő sms üzenetekről is tájékoztatást kapunk a kijelzőjén keresztül.

Telefon megcsörgetése

Na ez az egyik kedvencem, biztosan veled is előfordult már, hogy letetted valahová az okostelefonodat és teljesen elfelejtkeztél róla, hogy épp hol hagytad.

Van egy jó hírem, mivel az M3 PRO okoskarkötőn keresztül lehetőséged van megcsörgetni az „elveszett” okostelefonodat és így pillanatok alatt előkerítheted. Már csak ezért megérte számomra megvásárolni az M3 PRO okoskarkötőt.

Összegzés

Biztosan rengeteg mindent kihagytam ebből a tesztből, de jelenleg ennyire futotta az időmből.

Ha ilyen ütemben fejlődik a technológia és még ennél is több mindent fognak belesűríteni egyetlen okos eszközbe, akkor attól tartok a jövőben egy terméket hónapokon át fogok tesztelni, mivel már most ez az okoskarkötő annyi mindent tud, hogy ennek a tesztelése is megközelítőleg egy hetembe került.  🙂

Összegezve nagyon megvagyok elégedve az M3 PRO okoskarkötővel és arra amire Nekem kell tökéletesen megfelel.

Ajánlott okoskarkötők

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő1. Xiaomi Mi Band 4

Az okoskarkötők egyik koronázatlan királya természetesen nem más mint a Xiaomi Mi Band 4.

Ha egy megbízható és ténylegesen vízálló okoskarkötőt szeretnél vásárolni, amit ráadásul egy nagyon megbízható cég a Xiaomi neve fémjelez, akkor az eredeti (nem itthoni hamisítvány) Xiaomi Mi Band 4-et itt tudod megvásárolni.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-xiaomi-mi-band-4-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”GearBest Webáruház” color=”orange” target=”blank”]

[display_button url=”https://namerre.hu/go/bg-xiaomi-mi-band-4-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Banggood Webáruház” color=”green” target=”blank”]

HUAWEI Honor Band 5 okoskarkötő

2. HUAWEI Honor Band 5

A Xiaomi Mi Band 4 után a második legkedveltebb és legtöbbet vásárolt okoskarkötő a HUAWEI Honor Band 5.

Egy nagyon elegáns és vízálló okoskarkötőről van szó ami 0.95 inch-es AMOLED kijelzővel került forgalomba. Ha többet szeretnél megtudni a HUAWEI Honor Band 5 okoskarkötőről, akkor kattints a következő gombokra.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-huawei-honor-band-5-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”GearBest Webáruház” color=”orange” target=”blank”]

[display_button url=”https://namerre.hu/go/bg-huawei-honor-band-5-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Banggood Webáruház” color=”green” target=”blank”]

AMAZFIT Cor2 okoskarkötő3. AMAZFIT Cor2

Most pedig jöjjön a harmadik legjobban eladott okoskarkötő, ami természetesen nem más mint az AMAZFIT Cor2.

Az AMAZFIT Cor2 hihetetlenül jó akkumulátor idővel rendelkezik és egy színes nagy méretű 1.23 inch-es IPS LCD érintőképernyős kijelzővel van felszerelve és természetesen 100%-ban vízálló. Ha az AMAZFIT Cor2 okoskarkötőre esett a választásod, akkor a következő webáruházakban tudod beszerezni.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-amazfit-cor2-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”GearBest Webáruház” color=”orange” target=”blank”]

[display_button url=”https://namerre.hu/go/bg-amazfit-cor2-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Banggood Webáruház” color=”green” target=”blank”]

M3 PRO okoskarkötő vásárlás

Ha megtetszett az M3 PRO okoskarkötő, amin nem sokat csodálkoznék, akkor jelenleg nagyon olcsón mindössze 1,500 forint körüli áron megvásárolhatod a GearBest webáruházban.

Mivel nagyon olcsón kapható így akár ajándéknak is tökéletes, ezért máris rendeltem belőle 5 darabot. 🙂

[display_button url=”https://namerre.hu/go/gb-m3-pro-smart-bracelet/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”GearBest Webáruház” color=”orange” target=”blank”]

 

To top