Blog Rezsicsökkentés

Elképesztő rezsicsökkentés ezzel az olcsó digitális fogyasztásmérő konnektorral

rezsicsökkentés olcsó digitális fogyasztásmérő konnektor

A rezsicsökkentés számodra is fontos? Szeretnél kevesebb villanyszámlát fizetni? Nem tudod, hogyan spórolhatsz otthonod áramfogyasztásán és egy valóban működő megoldást keresel? Ha a válaszod igen, akkor olvass tovább és megmutatjuk hogyan tudsz ezzel az olcsó viszont praktikus digitális fogyasztásmérő konnektorral valóban elképesztő rezsicsökkentést megvalósítani az otthonodban.

Gyors-linkek
Elképesztő rezsicsökkentés a DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektorral
DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor műszaki adatok
A DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor használata
DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor vásárlás

Mivel a lakosság számára biztosított kedvezményes áramfogyasztás 2022 Augusztus 1-től mindössze havi 210 kWh-ig kedvezményes, felette pedig a duplájára emelkedik az áram kWh-onkénti ára, így valószínűleg sokan arra fognak törekedni, hogy ne lépjék túl ezt a kedvezményes határt.

Ha Te sem szeretnéd ezt a kedvezményes határt túllépni kedves olvasó vagy ha esetleg túllépted és szeretnél lefaragni a költségeidből, akkor a következő módszer segítségével a rezsicsökkentés valóban elképesztően eredményes lehet. Ehhez egy hihetetlenül praktikus kis eszközt, egy digitális fogyasztásmérő konnektort fogunk használni, amivel az otthonunkban könnyen megmérhetjük minden egyes eszközünk fogyasztását és így tökéletesen tisztában leszünk azok áramfogyasztásával is.

Első ránézésre a digitális fogyasztásmérő konnektorok használata kicsit bonyolultnak tűnhet, viszont megnyugtatok mindenkit egyáltalán nem az. Mindössze csatlakoztatnunk kell a konnektorba és mindezek után csatlakoztatni a mérni kívánt eszközünk csatlakozóját a készülékbe és az máris automatikusan elindítja a mérést számunkra. A cikkben bemutatott digitális fogyasztásmérő konnektor működését a későbbiekben részletesen befogom mutatni, így mindenki számára könnyen érthetővé fog válni annak használata.

Ahhoz, hogy a rezsicsökkentés valóban eredményes legyen legelőször is tisztában kell lennünk azzal, hogy az otthonunkban milyen eszközök vannak és ezek mennyit fogyasztanak.

rezsicsökkentés olcsó digitális fogyasztásmérő konnektor

Mivel ránézésre ezt senki sem tudja megállapítani, így szükségünk lesz egy olyan eszközre ami mérni tudja a különböző otthoni eszközeink, mint például a számítógép, hősugárzó vagy épp a hűtő fogyasztását.

Itt jön a képbe a már említett digitális fogyasztásmérő konnektor, ami egy hihetetlenül praktikus kis eszköz, mellyel könnyedén megmérhetjük minden egyes eszközünk áramfogyasztását. Ha valamelyik eszköz túl sokat fogyaszt, akkor azt könnyedén kiszortírozhatjuk és korszerűsíthetjük, amin keresztül valóban elképesztő mértékű rezsicsökkentést tudunk megvalósítani.

Ha csak egy digitális fogyasztásmérő konnektorunk van, akkor kezdjük el egyesével az eszközeink fogyasztását mérni, ha pedig több fogyasztásmérőnk is van, akkor értelemszerűen egyszerre több eszköz fogyasztását is mérhetjük.

Elképesztő rezsicsökkentés a DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektorral

Ennek a kis eszköznek a segítségével a havi 280-320 kWh-os áramfogyasztásomat sikerült leszorítani mindössze havi 169-189 kWh-ra, így elmondhatom, hogy valóban elképesztő rezsicsökkentést tudtam megvalósítani az otthonomban.

 • olcsó digitális fogyasztásmérő konnektor kupon
  Digitális fogyasztásmérő konnektor - Kuponkódok és kedvezmények

  A rezsicsökkentés számodra is fontos? Szeretnél kevesebb villanyszámlát fizetni? Akkor van egy jó hírem, ezzel a digitális fogyasztásmérő konnektorral könnyedén nyomonkövetheted az összes otthoni eszközöd fogyasztását.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2022 Nov 15
Eredeti ár - $34 (11,560 ft) Kedvezményes ár - $13 4,420 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Hogy hogyan csináltam?

Egyszerűen megmértem minden egyes fogyasztóm áramfogyasztását ezzel a praktikus kis digitális fogyasztásmérő konnektorral és kiderítettem melyik eszközöm menyit fogyaszt. Például az otthonomban a vendégszobában egy régi típusú kis hűtő volt az egyik ludas és egy hősugárzó a dolgozószobámban, amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat fogyaszt.

Ezen kívül volt pár régi izzóm amelyeket lecseréltem modernebb kis fogyasztású energiatakarékos LED izzókra. Legvégül pedig beállítottam a villanybojleremet, hogy csak egy adott időintervallumban kapcsoljon be és fűtse fel a vizet, amikor általában otthon vagyok vagy amikor fürdeni szoktam.

Tipp: Erre a linkre kattintva hat darab 3-20 Wattos energiatakarékos LED izzót a Magyar árak töredékéért itt tudsz beszerezni.

Dióhéjban ennyi a történet amivel ezt a valóban elképesztő rezsicsökkentést megvalósítottam az otthonomban. Most pedig pár mondatban bemutatom eme cikknek a főszereplőjét, aki igazán megérdemli a dicséretet, mivel tényleg kitűnő munkát végzett.

DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor műszaki adatok

olcsó digitális fogyasztásmérő konnektor
Típus: DDS109LÜzemi feszültség: 100-240V 50/60Hz
Maximális terhelhetőség: 16A, 3680WMegadható egységár: 0,00 – 99,99 kWh
Fogyasztás mérési tartomány: 0,00 – 9999 kWhKöltség kijelzés: 0,00 – 9999
Kijelző teljesítmény (watt) tartomány: 0W – 9999WFeszültség (volt) kijelző tartomány: 0V – 9999V
Az áramerősség (amper) kijelző tartománya: 0.000A – 16.000ATermék mérete: 140x80x60mm

A DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor használata

DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor

Miután csatlakoztattuk a készüléket a fali konnektorhoz vagy egy elosztóhoz a digitális fogyasztásmérő konnektor automatikusan elkezdi mérni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

Balról a második „Cost” nevű gomb hosszan való megnyomása után az „UP”és „DOWN” gombok segítségével beállíthatjuk az áramszolgáltatónk által biztosított áram kilowattonkénti árát. Ha például költségként beállítunk 38ft/kWh-ot, akkor a készülék automatikusan kiszámolja a csatlakoztatott eszközünk fogyasztásának összegét.

Bár ezt mi is könnyedén kiszámolhatjuk ha a digitális fogyasztásmérő konnektor által mért kWh-t beszorozzuk az áramszolgáltatónk kWh díjával.

A DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor LCD kijelzőjén hétfajta megjelenítési mód közül választhatunk az „FVNC” névre hallgató gomb megnyomásával.

DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor

A készüléken az „UP”és „DOWN” gombok felett található még egy kis méretű gomb aminek hosszan tartó megnyomásával vissza tudjuk állítani a digitális fogyasztásmérő készülékünk gyári beállításait.

A DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor biztonságos működése érdekében a készülék túlterhelés védelemmel rendelkezik. A csatlakoztatott eszköz maximális terhelése wattban mérve maximum 3680W lehet, ha ezt az értéket túllépi akkor a készüléken az „Overload” felirat fog folyamatosan villogni egy figyelmeztető hangjelzés kíséretében. Ennek a funkciónak köszönhetően nem tudjuk túlterhelni a fogyasztásmérő konnektorunkat és így biztonságosan használhatjuk azt.

rezsicsökkentés a digitális fogyasztásmérő konnektorral

A készülék nagyon szép világoskék háttérvilágítással rendelkezik ami csatlakoztatás vagy gomblenyomás után 10 másodperccel automatikusan kialszik. Ha be szeretnénk újra kapcsolni a háttérvilágítást, akkor ezt bármelyik gomb újbóli lenyomásával könnyedén megtehetjük.

DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor vásárlás

DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektor ár

Véletlenszerűen megnéztem pár üzletet itthon és azt tapasztaltam sajnos elég borsos áron árulják a DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektort (12-13 ezer forint körül), viszont van egy jó hírem mivel az AliExpress webáruházban (itt vettem Én is a DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektort), most mindössze körülbelül 5,800 forintos áron megvásárolhatod a következő hivatkozásra kattintva.

Az oldalon válaszd az „AliExpress Standard Shipping” szállítási opciót és így 15 napon belül megkapod a megrendelt terméket a címedre mindenféle többletköltség nélkül.

 • olcsó digitális fogyasztásmérő konnektor kupon
  Digitális fogyasztásmérő konnektor - Kuponkódok és kedvezmények

  A rezsicsökkentés számodra is fontos? Szeretnél kevesebb villanyszámlát fizetni? Akkor van egy jó hírem, ezzel a digitális fogyasztásmérő konnektorral könnyedén nyomonkövetheted az összes otthoni eszközöd fogyasztását.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2022 Nov 15
Eredeti ár - $34 (11,560 ft) Kedvezményes ár - $13 4,420 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Eredményes örömteli rezsicsökkentést kívánok! Ha bármi kérdésed van a DDS109L digitális fogyasztásmérő konnektorral kapcsolatban, akkor azt a komment részben tudod feltenni.

To top