Blog

GearBest CN jelzésű új EU raktárak

GearBest CN jelzésű új EU raktárak

A GearBest webáruházban a GW jelzésű Európai raktárak ezentúl CN jelzés alatt érhetők el.

Ha esetleg még nem hallottál róla, a GearBest Európa egyik vezető internetes webáruháza, amely Magyarországon is nagyon nagy népszerűségnek örvend, minőségi termékeinek és olcsó árainak köszönhetően.

Fontos tudni, hogyha továbbra is áfa és vámmentesen szeretnél termékeket rendelni a GearBest webáruházból, akkor mint említettem a GW jelzés, amely az EU-s raktárakat jelölte eddig, innentől megváltozott CN jelzésűre.

Tehát ha bármilyen CN jelzésű raktárral találkozol mint például a CN-023, akkor biztos lehetsz benne, hogy az egy Európai raktárat takar és így garantáltan áfa és vámmentesen rendelhetsz termékeket.

Itt egy példa, hogy hogyan is néz ki ez a valóságban.

JJRC H37 ELFIE szelfi drón

A képre kattintva a JJRC H37 Elfie drónt most akcióban 59%-os kedvezménnyel megvásárolhatod a CN jelzésű EU raktárból. 🙂

Hatalmas akciókkal vár a GearBest webáruház, ezért a következő Európai raktárakban mindenképpen érdemes körülnézned. Természetesen az összes terméket áfa és vámmentesen tudod megvásárolni, sok esetben akár pár napos szállítási idővel is.

CN-023 GearBest EU raktár (Csehország)
CN-008 GearBest EU raktár (Lengyelország)
CN-027 GearBest EU raktár (Egyesült Királyság)
CN-030 GearBest EU raktár (Franciaország)
CN-029 GearBest EU raktár (Spanyolország)

A GearBest összes CN jelzésű EU raktáras termékeit pedig itt találod.

GearBest összes EU raktáras termékek

Ha esetleg a CN jelzésű raktárak nem elérhetőek, akkor a kosárba helyezés után klikkelj a “Proceed to Check out” gombra és válaszd az “EU Express” vagy “EU priority line” szállítási módot és így szintén áfa és vámmentesen vásárolhatod meg a kiválasztott terméket.

To top