Blog Egyéb Termék Tesztek

Geekvape Aegis Solo és X Box a legjobb áron – vízálló elektromos cigaretta

Geekvape Aegis Solo és X Box kupon

Újdonság! Geekvape Aegis Solo és Geekvape Aegis X Box

A Geekvape Aegis Solo és a Geekvape Aegis X Box is kapható, melyek egy továbbfejlesztett modelljei a már jól ismert Geekvape Aegis Legendnek. Véleményem szerint mindenképpen ezeket az új modelleket érdemes megvásárolnod. Mindkettő igazán megbízható mód és jelenleg nagyon jó áron kaphatóak.

A Legenden kívül a Geekvape Aegis Solo módot használom és valami fantasztikusan megvagyok vele elégedve. Kis kedvcsinálónak itt van pár fotó róla.

GeekVape Aegis Solo mód

Az eredeti verziót a „Geekvape Online Store” árulja az AliExpressen. Vigyázz mert sokan hamisítják, ezért mindenképpen itt érdemes megvásárolnod.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/ali-geekvape-aegis-solo/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Geekvape Aegis Solo mód vásárlás” color=”orange” target=”blank”]

A Geekvape Aegis Solo a jelenlegi 9,000 forint körüli árával szerintem sokunk kedvence lesz.
Jó hír, hogy Magyarországra is szállítanak, ráadásul ingyenesen . 🙂

Geekvape Aegis X Box

Geekvape Aegis X Box mód

Ha pedig a nagyobb kapacitású módokat kedveled, akkor itt a Legend utódja a Geekvape Aegis X Box, ami szintén 2 db 18650-es akkumulátor elemmel működik garantálva a legalább másfél napos üzemidőt.

Az eredeti verziót a „Geekvape Online Store” árulja az AliExpressen. Vigyázz mert sokan hamisítják, ezért mindenképpen itt érdemes megvásárolnod.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/ali-geekvape-aegis-x-box/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”Geekvape Aegis X Box mód vásárlás” color=”orange” target=”blank”]

A Geekvape Aegis X Box sem kerül sokkal többe mint a Solo, jelenleg körülbelül 15,000 forintos áron juthatsz hozzá a legolcsóbban.
Jó hír, hogy Magyarországra is szállítanak, ráadásul ingyenesen . 🙂

Geekvape Aegis Legend (régebbi cikk)

Volt idő amikor még csak álmodoztam arról, hogy egy vízálló elektromos cigarettám lesz. Tulajdonképpen nem is tudtam róla, hogy egyáltalán létezik vízálló elektromos cigaretta a piacon, addíg amíg meg nem láttam a Geekvape Aegis Legendet.

Már a neve is tetszik, hát még az amit tud! Ez az elektromos cigaretta nem csak vízálló hanem ráadásul még ütésálló is.

Nézzük meg mit is tud a Geekvape Aegis Legend vízálló elektromos cigaretta és azt, hogy tényleg megéri-e az árát.

Geekvape Aegis Legend vízállóVízálló

Tulajdonságai révén még szélsőségesebb körülmények között is tökéletesen használható, mint említettem vízálló, tehát nem csak cseppálló.

Ez azt jelenti, akár beledobhatjuk egy vödör vízbe és ha kivesszük tovább tudjuk használni, mintha mi sem történt volna.

Hivatalosan 1 méter vízmélységig és maximum 30 percig vízálló a készülék, tehát ne felejtsd ott a vödörben.

Eddíg egy nem vízálló e-cigit használtam, de azt például nem mertem fűrdőzés közben használni, nehogy beleessen a vízbe és eldurranjanak az akkumulátor elemek benne. Mert hát igen nagyot tudnak szólni ezek a 18650-es akkumulátor elemek.

Ellenben a Geekvape Aegis Legenddel ezt símán bevállalom, tehát mindenképpen megérdemel egy plusz pontot.

Természetesen, mindenki csak saját felelősségre csináljon hasonló attrakciókat az e-cigijével.

Mivel sokat járok túrákra már nem egyszer elkapott a vihar és bőrig áztam, ilyenkor bizony jó lett volna egy kicsit e-cigizni. Mostmár a probléma letudva, mert a vízálló Legendnek köszönhetően kedvem szerint, akár szakadó esőben is e-cigizhetek.

Geekvape Aegis Legend ütésállóÜtésálló

A gyártók szerint semmi baja sem lesz ha körülbelül egy méter magasságból véletlenül leejtjük. Láttam videókat amiben betonra hajigálták és még autóval is átmentek rajta, és tényleg, ezek után is működött.

Hát én ilyeneket nem fogok csinálni az e-cigimmel, ha gondolod próbáld ki és küld el az eredményeket. 🙂

Geekvape Aegis Legend

A Geekvape Aegis Legend egy nagyteljesítményű 200 Wattos MOD ami 2 darab 18650-es akkumulátor elemmel működik. Mint a legtöbb e-cigi MOD, egy 510-es csatlakozóval rendelkezik.

TC azaz „Temperature Control” hőmérséklet szabályozásra is van lehetőségünk. A „hardcore” felhasználók nagy örömére nem csak a TC hanem a TCR (Temperature Coefficient of Resistance) mód is elérhető a készülékben, így maximális szinten űzheted a vapelés örömeit.

Geekvape Aegis Legend Berserker MTL tankMivel MTL rajongó vagyok, ezért jelenleg egy Berserker MTL tankkal használom ami kifejezetten jó ízt biztosít és 24 mm átmérővel rendelkezik.

Ezt a tankot kimondottan a Legendhez vettem, mert szerintem a 24 mm-es sokkal jobban mutat rajta mint az általánosságban legtöbbet használt 22 mm-es.

Készítettem egy gyors fotót is róla, hogy hogyan néz ki használat közben a Geekvape Aegis Legend a Berserker MTL tankkal párosítva. Szerintem nagyon király! 🙂

A megfelelő tekeréssel a Berserker MTL ízben lepipálta az egyik kedvenc MTL tankomat a Kayfun V5-öt, amit igazán nem gondoltam volna. Nagyon sokáig ez volt a kedvenc MTL tankom, de most a Berserker lépett a helyére.

Prémium minőség

A Geekvape Aegis Legendet többféle anyagból gyúrták össze, a tank csatlakozója „stainless steel”, azaz rozsdamentes acél. A markolat dísz aluminium,  az alatta lévő markolat rész pedig eredeti bőr, hogy milyen fajta azt eddig nem sikerült kiderítenem. A MOD ház pedig könnyen tisztítható szilikon.

Az akkumulátor fedél záró lapka pedig egy igen erős „40 hrc carbon steel” szénacél, tehát ezzel nem lesz gondunk, hogy esetleg letörik.

Így első ránézésre ez egy kimondottan masszív nagyon igényesen összerakott készülék.

vízálló elektromos cigarettaKijelző

Nagyméretű kijelzőjén tökéletesen láthatóak az adatok, mint az akkumulátor töltöttségi szintje, a porlasztó ellenállásának az erőssége vagy az Amper és a Volt feszültség.

Na és az sem rossz, hogy jó nagy számokkal láthatjuk épp hány Watton gőzölünk.

Ami Nekem különösen tetszik, hogy a kijelző fényerősségét is beállíthatjuk a nekünk legjobban megfelelőre.

Ezen felül a kijelző színének megváltoztatására is lehetőségünk van, jelenleg három szín kombináció közül választhatunk, melyek a kék, piros és a zöld.

vízálló elektromos cigarettaAz akkumulátor töltése

A készülék tetején az 510-es tank csatlakozó mellett egy gumi sapka alatt, amely a vízállóságot biztosítja számunkra, egy mikro USB port található.

Ezen keresztül tölthetjük a készülékben lévő akkumulátor elemeket, akár azok kivétele nélkül is a tartozékként kapott USB kábel segítségével, számítógépünkhöz csatlakoztatva vagy akár power bankon keresztül.

Személy szerint én inkább egy intelligens túltöltés védelemmel ellátott akkumulátor töltőt javaslok a 18650-es akkumulátor elemek töltéséhez, mint az általam is használt Liitokala Lii-500-as Intelligens elem akkumulátor töltő.

Ezzel gyorsabb és biztonságosabb is ezeknek a nagy teljesítményű akkumulátoroknak a töltése.

Firmware frissítés

Mindenképpen célszerű frissítened a legújabb firmware verzióra, hogy az akkumulátorod üzemideje optimalizálva legyen és így mégtovább tudd használni a készüléket.

A legújabb 2018 Júliusi frissítéshez elérhető a jelentősen optimalizált hőmérsékletszabályozás is.

A Geekvape weboldalán tudod letölteni a legújabb firmware frissítéseket.

Összegzés

A Geekvape Aegis Legend eddíg minden szinten jól teljesített Nálam. Nem kell aggódnom, hogy elázik és nem fog működni amikor szükség van rá, de attól sem kell félnem, hogy elejtem és dobhatom a kukába.

Aki egy igényesen összerakott, strapabíró elektromos cigaretta MOD-ot szeretne, az ne keresse tovább hanem nyugodt szívvel válassza a Geekvape Aegis Legendet.

Geekvape Aegis Legend vízálló e-cigi MODGeekvape Aegis Legend vásárlás

A Geekvape Aegis Legend jelenleg az AliExpress webáruházban kapható többféle színben.

Jó hír, hogy Magyarországra is szállítanak. 🙂

[display_button url=”https://namerre.hu/go/geekvape-aegis-legend-200w-all/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”IRÁNY AZ ÜZLET” color=”orange” target=”blank”]

elektromos cigaretta

To top