Játssz és Nyerj

Játssz és nyerj értékes nyereményeket a GearBest webáruházból!

Játssz és nyerj GearBest nyeremények

Mit nyerhetek?

 

Bármelyik terméket megnyerheted amely listázva van a GearBest webáruház oldalán.  A nyereményedet Te fogod kiválasztani a megnyert ár értékben.

 

Mekkora esélyem van nyerni?

 

Hatalmas esélyed van nyerni mivel a nyerési arány (1:25), tehát minden 25-ik játékos nyer.

Mekkora értékű nyereményeket nyerhetek?

 

A nyeremények értéke 25-425 dollár között mozog. Minél nagyobb értékben vásárolsz a GearBest webáruházban, annál nagyobb értékű nyereményt nyerhetsz.

 

20-50 dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 25 dollár értékű nyereményt.

50-100 dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 65 dollár értékű nyereményt.

100-200 dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 125 dollár értékű nyereményt.

200-300 dollár dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 225 dollár értékű nyereményt.

300-400 dollár dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 325 dollár értékű nyereményt.

400-500 dollár dollár közötti vásárlás esetén minden 25-ik játékos nyer 425 dollár értékű nyereményt.

Mik a játék szabályok?

 

Ahhoz, hogy bekerülj a játékba a következő gombra kattintva vásárolj egy terméket a GearBest webáruházban aminek az értéke legalább 20 dollár.

 

Ne feledd, minél nagyobb értékben vásárolsz annál nagyobb értékű nyereményt nyerhetsz.

 

  GearBest Webáruház

 

Ezután töltsd ki a lentebb található űrlapot és máris bekerültél a játékba.

 

A játék üzemeltetője a GearBest webáruház.

Játssz és nyerj, játékra fel!

  1. Add meg a neved és az e-mail címed.
  2. Válaszd ki a termék árát amit megvásároltál.
  3. Add meg a termék rendelésszámát.

 

Fontos, csak érvényes működő e-mail címet adj meg, mivel ha Te nyersz akkor ezen keresztül fogunk értesíteni.

 

A megvásárolt termék árát ellenőrizzük, ha véletlen hibás értéket adtál meg akkor nem tudsz részt venni a játékban.

 

Valós GearBest rendelésszámot adj meg, mivel csak így vehetsz részt a játékban. A rendelésszámot a GearBest fiókodban a megrendeléseid alatt találod, angolul (Order No.).

 

Csak az vehet részt a játékban aki a namerre.hu weboldalon feltüntetett linkeken keresztül vagy a fent említett narancssárga “GearBest Webáruház” gombra kattintva nyitja meg a GearBest webáruházat és vásárolja meg a kiszemelt terméket.

 

Kizárólag a (2019 Október 18) napján vagy után vásárolt termékek megrendelési számát (Order No.) fogadjuk el.

 

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. (lap alján találod)

😊 Sok szerencsét kívánunk! 😊

1. A játék üzemeltetője a GearBest (www.gearbest.com) webáruház, szervezője pedig a (www.namerre.hu) weboldal.

 

2. A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

3. A Játékban minden olyan cselekvőképességében nem korlátozott 16. életévét betöltött magyar állampolgárságú természetes személy részt vehet, aki magyarországi lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos), nem esik a jelen pontban meghatározott kizárt személyek körébe és aki a Játék időtartama alatt a www.namerre.hu oldalon (továbbiakban: Weboldal) regisztrál.

 

A Játékban való részvétel további feltétele az is, hogy a Játékos érvényes adatokkal regisztrál a Weboldalon.

 

A fenti feltételeket nem, vagy hiányosan teljesítő Játékosok pályázata érvénytelen, és nem vehetnek részt a sorsoláson.

 

3.1 A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a Facebook nem támogatja azt. A Játékban részt vevők nem a Facebook számára szolgáltatnak információkat.

 

4. A Játék 2019. október 18. napjától visszavonásig tart. Tehát kizárólag a (2019 október 18.) napján vagy után vásárolt termék vásárlások megrendelési számát (Order No.) fogadjuk el.

 

5. Egy Játékos korlátlan mennyiségű megrendelési számmal (Order No.) részt vehet a játékban ha a vásárlás legalább 20 dollár vagy a feletti értékben történt. (Egy megrendelési szám alatt bármennyi termék lehet, tehát vásárolhatsz több terméket is, hogy elérd a minimum 20 dolláros értéket.)

 

6. A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett adatokért. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Szervező a Játék során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

 

7. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

 

8. A sorsolás megtartásának feltétele, hogy minden az oldalon feltüntetett ár kategórián belül (20-50, 50-100 stb.) legalább 25 érvényes beküldött megrendelési szám összegyűljön. Amint ez megtörtént a sorsolást minden esetben megtartjuk, az eredményeket pedig közzétesszük a www.namerre.hu weboldalon és Facebook csoportban (www.facebook.com/namerre.hu).

 

9. A Szervező a nyerteseket e-mailben értesíti a sorsolástól számított 2 munkanapon belül.

 

10. A játék üzemeltetője a GearBest (www.gearbest.com) webáruház, így a nyeremények teljes körű kezelése, pontok, kuponok jóváírása, nyeremények kifizetése és elküldése stb. csak és kizárólag az ő felelőssége, a szervező (namerre.hu) ennek teljesítésért vagy nem teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

11. A nyeremények másra nem átruházhatóak, és készpénzre nem átválthatóak. A megnyerhető nyeremények összege (25-425 dollár) melyet a játék üzemeltetője „fizet ki” jóváírt pontok vagy kupon formájában minden nyertes játékosnak a GearBest (www.gearbest.com) webáruház oldalán keresztül. Ezért a nyeremények átvételéhez érvényes GearBest felhasználói fiók (regisztráció) szükséges. A megnyert pontok, kuponok felhasználhatóak szinte bármelyik az üzemeltető weboldalán feltüntetett termékek megvásárlására.

 

12. Adatvédelem

 

A Játékos a Játékban való részvétellel önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen Részvételi és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolítása céljából minden további ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező NaMerre.hu, aki az adatokat a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet (GDPR), valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli. Az adatkezelés jogalapja a Játékos önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont). A Szervező az adatokat addig kezeli, ameddig azokra a Játék lebonyolítása céljából szükség van.

 

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje és a hozzájárulását visszavonja, a személyes adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címeken: [email protected]

 

A törlési kérelemnek a Szervező a lehető legrövidebb időn belül eleget tesz. A Játékos ugyanezen a címen, illetve e-mail címen élhet a további jogaival is: kérheti a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azokról tájékoztatás adását, kérheti a személyes adatok helyesbítését, azok kezelésének korlátozását, tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen, illetve élhet adathordozhatósági jogával.

 

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges személyes adatait vagy amennyiben a hozzájárulását visszavonja, a személyes adatok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az lehetetlenné teszi a Játékban való részvételét és a Játékból való kizárásához vezet; valamint-amennyiben jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni. A Játékos tudomásul veszi továbbá, hogy a hozzájárulás visszavonása (adatok törlése) nem érinti a visszavonás (törlés) előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

Register New Account
Reset Password
Termék összehasonlítás
  • Total (0)
Összehasonlít
0
Hírlevél feliratkozás

Várj egy pillanatra kérlek!

Te is szeretsz olcsón vásárolni?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan nem fogsz lemaradni a legjobb termék ajánlatokról és kedvezményes kuponokról. :)

Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket (Hivatkozás)