Blog Drónok Termék Tesztek

JJRC H31 strapabíró vízálló sport drón kezdőknek és gyerekeknek

JJRC H31 strapabíró vízálló sport drón kezdőknek és gyerekeknek

A JJRC H31 nem véletlenül kategóriájában az egyik legjobb drón kezdőknek és gyerekeknek. Ezt elsősorban tizenpárezer forintos árának és ragyogó tudásának köszönheti.

Ha most ismerkedsz a drónokkal és szeretnél egy igazán remek kezdő kategóriás drónt vásárolni, akkor a JJRC H31 drón az egyik lehető legjobb választás lehet.

Nem véletlenül ez az egyik legközkedveltebb kezdő kategóriás drón a piacon. Ha szereted a sebességet és olyan drónt keresel ami szinte elnyűhetetlen, könnyű irányítani és az alkatrészek fillérekbe kerülnek hozzá, akkor a JJRC H31 mindenképpen a legjobb választás lehet.

A JJRC H31 lakáson kívül és belül is használható, ami nagyon jól jön, ha mondjuk hidegebb időben is szeretnénk kedvenc drónunkkal repülni.

Repülési idő és hatótávolság

A JJRC H31 sport drón körülbelül 70-80 méteres hatótávolsággal és 8-10 perces repülési idővel rendelkezik, amit 3.7V-os 400mAh-es akkumulátora biztosít számára. Az akkumulátor töltési ideje körülbelül 1 óra.

Headless móddal és egy gombos visszatérő funkcióval van ellátva, ezen felül a repülési sebessége 3 fokozatban állítható.

Akkumulátor

Egy USB csatlakozóval lehet az akkumulátort tölteni, amit például számítógépünkhöz vagy akár power bank-hoz is tudunk csatlakoztatni. Egy kis piros LED világít az USB töltőn addig, amíg az akkumulátor töltődik és amint feltöltődött a LED lámpa elalszik.

Motor

Mivel a „brushless” motorok általában csak a drágább drónoknál jellemzőek, így a JJRC H31-ben szénkefés motorok kaptak helyet.

Tartozékok

A csomagban a drónon kívül, kapunk egy távirányítót, 1 db akkumulátort, 1 db USB csatlakozós töltőt, 4 db tartalék propellert, 4 db propeller védőt, 2 db lábat a leszálláshoz, 1 db mini csavarhúzót és ezen felül egy JJRC napszemüveget. JJRC H31 vízálló sport drón tartozékok

Távirányító

Egyszerűen kezelhető távirányítójával, ami 4 darab AA elemmel működik élmény a repülés, bár mint minden távirányítású eszköznél a drónoknál is elengedhetetlen feltétel, hogy a használója megtanulja azt kezelni.

Mivel sokan nem beszélnek angolul és magyar leírást sehol sem találtam a JJRC H31-hez, készítettem egy magyar feliratozású képet a távirányítóhoz.

Mint említettem, ahhoz, hogy igazán élvezni tudjuk a drónnal való repülést, előbb meg kell tanulnunk azt irányítani. Ehhez természetesen elengedhetetlen a távírányítóval való mélyebb megismerkedés.JJRC H31 vízálló drón távirányítóA képre kattintva nagyobb méretben is meg tudod tekinteni.

Ha már minden funkcióval tisztában vagyunk, akkor gyakorlásképpen tehetünk néhány próba repülést. Érdemes előbb a le és felszállást gyakorolni, utána pedig az előre és hátra repülést. Ha ez már megy akkor lakáson kívül gyakorolhatjuk a körbe repülést.

Minél többet gyakorlunk annál jobban fogjuk élvezni a drónnal való repülést.

Összefoglaló

Ez a kis sport drón a mai napig az egyik kedvencem, mivel maximális élvezet vele repülni és a sebessége lenyűgöző. Persze vannak ennél sokkal jobb drónok is, viszont a kezdő kategóriás drónok közt mindenképpen a JJRC H31 az egyik nyertes.

Attól függetlenül, hogy ez a sport drón kezdőknek van titulálva, valami elképesztően gyors. Aki ezzel a drónnal megtanul repülni, biztos lehet benne, hogy a haladóbb kategóriás drónokkal sem lesz problémája.

Amint kipróbálod szerintem nem fogod tudni letenni, ezért egy akkumulátor nem hiszem, hogy elég lesz. Mindenképpen javaslom, hogy vegyél pár darab pót akkumulátort, találtam is pár ragyogó ajánlatot számodra.

Eredeti JJRC akkumulátorokat itt tudsz vásárolni

4 DB eredeti JJRC akkumulátor + USB töltő, $11.99-ért.
Akár mind a négy aksit egyszerre is töltheted vele. Itt kapható

JJRC H31 vízálló verseny drón kezdőknek

JJRC H31 vízálló sport drón kezdőknek

A JJRC H31 vízálló sport drón itt kapható.

Most nagyon olcsón 9,000 Ft körüli áron kapható!

Ha tetszett a „JJRC H31 strapabíró vízálló sport drón kezdőknek és gyerekeknek” cikk, kérlek oszd meg, hogy mások se maradjanak le róla. Jó repülést! 🙂

To top