Blog Drónok Termék Tesztek

JJRC JJPRO X3 HAX az egyik legjobb kamerás drón kezdőknek olcsón

JJRC JJPRO X3 HAX Legjobb FULL HD kamerás drón kezdőknek

A JJRC JJPRO X3 HAX mindenképpen az egyik legjobb kamerás drón kezdőknek, főleg ha azt nézzük hogy, nagyon olcsón harmincötezer forint körüli áron kapható.

Tudásával nem sok másik drón tud versenyezni ebben az árkategóriában, mivel ennyire olcsón minőségi FULL HD kamerás drónt elég nehéz találni a piacon.

A kezdő kategóriás kamerás drónok között még két versenytársa rúghat labdába, az MJX Bugs 2 B2W és a Hubsan H501S X4, bár ezeknek az ára már 200 dollár felett van.

Tehát a kezdő kategóriás kamerás drónok közti árkategóriában a JJRC JJPRO X3 HAX az abszolút győztes.

JJRC JJPRO X3 HAX legjobb kamerás drón kezdőknekA JJRC JJPRO X3 HAX az egyik legújabb modellje a JJRC családnak amire megalapozottan lehetnek büszkék. Ahogy berobbant a piacra az emberek úgy kezdték el vásárolni mint a cukrot!

Nem véletlen, hogy Én is azonnal lecsaptam rá, mert bevezető áron, nagyon olcsón megtudtam vásárolni, mindössze 129 dollárért! A cikk végén megfogom mutatni hol vettem.

Na de most térjünk rá miért is olyan érdekes ez a kezdő kategóriás kamerás drón.

A JJRC JJPRO X3 HAX egy belépő kategóriás RTF drón a kamerás drónok között, beépített GPS-szel, brushless motorral és FULL HD (1080p) FPV élőképes kamerával van felszerelve. Ezek az adatok önmagukért beszélnek!

Ha még csak ismerkedsz a drónokkal és nem tudod mi az RTF, FPV vagy brushless motor, akkor mindenképp olvasd el az „Amit drón vásárlás előtt nem árt ha tudsz” című cikkemet, amiben részletesen megmutatom mi mit jelent.

Sokak örömére a JJRC JJPRO X3 HAX lakáson belül is biztonságosan tud repülni, köszönhetően az „altitude hold” automatikus magasság tartás funkciójának.

Repülési idő és hatótávolság

Ez a kamerás drón körülbelül 500 méteres hatótávolsággal és 15-18 perces repülési idővel büszkélkedhet. Nagyon erős 7.4V-os 2000mAh-es akkumulátorával és brushless motorjával, még erősebb szélben is megállja a helyét annak ellenére, hogy a súlya mindösszesen 0.3850 kg.

GPS

JJRC JJPRO X3 HAX GPSTalán ez az egyik legbiztonságosabban használható kamerás drón kezdőknek, mivel ha GPS módban repülünk szinte lehetetlen, hogy elveszítsük, mert ha a hatótávolságán kívül kerülünk és a GPS szignál megszűnik a drón automatikusan visszarepül a kiindulási pontra.

Ugyanez történik ha az akkumulátor töltöttségi szintje eléri a minimális szintet.

Természetesen ha szeretnénk, az RTH (return to home) funkció használatával is bármikor visszahívhatjuk drónunkat a kiindulási pontra.

FPV & Kamera

JJRC JJPRO X3 HAX FULL HD kameraNa innen kezd igazán érdekessé válni a történet! Attól függetlenül, hogy a JJRC JJPRO X3 HAX egy kezdő kategóriás drón, FULL HD (1080p) FPV kamerával van felszerelve ami tökéletesen alkalmas élőképes videó közvetítésére.

Tehát megjeleníthetjük a drón kamerájának előképét mobiltelefonunkon és akár arról navigálhatjuk a repülést. Az applikáció jelenleg android vagy iOS rendszerű mobiltelefonokkal kompatibilis.

Mivel WiFi-n keresztül veszi a jelet és ehhez elengedhetetlen a nagy sebességű adatátvitel, ezért az 5G-s mobiltelefonokon futtatható az applikáció.

JJRC App

A JJRC applikációt ingyenesen letöltheted a Google Play áruházból az android telefonodra vagy iOS rendszerű mobiltelefonra az Apple Store áruházból.

Jelenleg a Xiaomi Redmi 5 Plus android telefonnal használom a drónt, amivel nagyon megvagyok elégedve. FULL HD plusszos (2160×1080) képfelbontású kijelzőjén az adatok még erőssebb napsütésben is kitűnően láthatóak.

Fénykép és videofelvételek készítésére is van lehetőségünk, viszont ehhez szükségünk lesz egy jó minőségű Micro SD kártyára, amit a drón kamerájának oldalán lévő SD kártya slot-ba tudunk behelyezni.

Mindenképpen egy Class 10-es besorolású Micro SD kártya használatát javaslom, mivel ezzel jó minőségű felvételeket fogsz tudni készíteni.

FPV szemüveg

JJRC JJPRO X3 HAX FPV szemüvegHa szeretnél úgy repülni drónoddal mint például a Star Wars-ban, akkor van egy jó hírem!

A JJRC JJPRO X3 HAX-hoz kapható FPV szemüveggel ezt könnyedén megteheted.

VR szemüveg

Ha nem szeretnél sokat költeni és külön FPV szemüveget vásárolni, akkor kipróbálhatod az élményt akár egy olcsó VR szemüveggel is. Jó hír, hogy a JJRC app kompatibilis a VR szemüvegekkel, tehát kiválaszthatod a VR módot rajta.

Kipróbáltam egy olcsó VR szemüveggel, a BOBO VR Z4 virtuális valóság szemüveggel és hihetetlenül jó élményt nyújt.

Akkumulátor

JJRC JJPRO X3 HAX akkumulátorAz akkumulátort a tartozékként kapott USB kábellel tudjuk tölteni, számítógépről vagy akár power bank-ról is. Mivel ez egy nagy teljesítményű 2000mAh-es akkumulátor, ezért a töltési ideje is hosszabb, ami legalább 1-2 óra körül van.

Az akkumulátoron egy mikró és egy normál USB port található, kedvünk szerint bármelyiket használhatjuk a töltéshez. Egy kis kék fény jelzi azt ha az akkumulátor töltés alatt van.

Tartozékok

A csomagban a drónon kívül, kapunk egy távirányítót, 1 db akkumulátort, 1 db USB kábelt, 4 db tartalék propellert, 1 db mobiltelefon tartót és a használati útmutatót.

JJRC JJPRO X3 HAX legjobb kamerás drón kezdőknek tartozékok

Távirányító

Mivel sokan nem beszélnek angolul és magyar leírást sehol sem találtam, készítettem egy magyar feliratozású képet a távirányítóról, hogy megkönnyítsem a távirányítóval való megismerkedést.

JJRC JJPRO X3 HAX távirányítóÖsszefoglaló

A JJRC JJPRO X3 HAX tökéletes választás lehet kezdőknek akik most ismerkednek a kamerás drónokkal és szeretnének gyönyörű, jó minőségű FULL HD-s (1080p) légi felvételeket készíteni akár nagyobb magasságokból is.

Ez az egyik legkönnyebben irányítható drón a piacon, használatát pár óra alatt tökéletesen el lehet sajátítani.

Fontos szempont lehet, hogy kezdőként ne törjük össze drónunkat már az első repülés alatt. A JJRC JJPRO X3 HAX beépített „GPS lock” funkciójának köszönhetően, a drón irányítás nélkül is a kiválasztott pozícióban marad, tehát nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül valaminek nekirepülünk és összetörjük.

Ez egy igencsak felhasználó barát funkció azoknak, akik még csak most ismerkednek a drónokkal. Nagyon masszív, esztétikus kialakítású drón, amivel kezdők is bátran és biztonságosan repülhetnek akár nagyobb magasságokban is.

JJRC JJPRO X3 HAX

JJRC JJPRO X3 HAX Legjobb FULL HD kamerás drón kezdőknek

A JJRC JJPRO X3 HAX véleményem szerint mindenképpen az egyik legjobb kamerás drón kezdőknek, főleg azoknak akik a lehető legolcsóbban szeretnének egy igazán remek és jó minőségű drónt vásárolni.

Ha a JJRC JJPRO X3 HAX kamerás drónra esett a választásod, akkor a Gearbest webáruházban itt tudod megvásárolni.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/jjrc-jjpro-x3-hax-kameras-dron/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”IRÁNY AZ ÜZLET” color=”orange” target=”blank”]

A kosárba helyezés után klikkelj a „Proceed to Check out” gombra és válaszd az „EU Express” vagy „EU priority line” szállítási módot és így ÁFA és VÁM mentesen tudod megvásárolni.

Ha tetszett a „JJRC JJPRO X3 HAX az egyik legjobb kamerás drón kezdőknek olcsón” cikk, kérlek oszd meg, hogy mások se maradjanak le róla. Jó repülést! 🙂

To top