Blog Drónok Termék Tesztek

JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt – A DJI Mavic 2 Alternatíva

JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt

Ebben a drón tesztben a JJRC család legújabb modelljét a JJPRO X5 EPIK drónt fogom bemutatni és tesztelni. A JJPRO X5 egy igazi különlegességnek számít a piacon, mivel olyan funkciókkal van felszerelve amire eddig még nem volt példa ebben az árkategóriában.

JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt és bemutató

Nem véletlenül neveztem DJI Mavic 2 alternatívának, mivel rengeteg a DJI-éhoz hasonló Hi-Tech technológiát vonultat fel a tárházában, viszont természetesen attól még elég messze van, hogy egy súlycsoportban említhessem vele.

Nem is szándékozom egy 35 ezer forintos drónt egy közel 450 ezer forintossal összehasonlítani, viszont ha a drónokat nézzük, akkor szerintem a JJRC JJPRO X5 az eddigi legközelebb álló drón ahhoz, hogy DJI Mavic 2 alternatívának nevezhessük.

Most nézzünk meg egy repülés tesztet azzal kapcsolatban, hogy hogyan repül a drón.  Ez az első repülésem vele, kicsit felhős és ködös volt az idő, de a JJRC JJPRO X5 minden akadályt jól vett.

JJRC JJPRO X5 EPIK repülés teszt

Mivel a JJRC gőzerővel fejleszti drón modelljeit, azon sem csodálkoznék sokat, ha pár éven belül akár a DJI széria komoly vetélytársává válna.

A JJRC JJPRO X5 EPIK jelenleg 2018 egyik legjobb drónjának számít a piacon ebben az árkategóriában és az MJX Bugs 5W drónt leszámítva nem sok drón rúghat labdába mellette.

Ha csak a fotókat nézzük a drónokról, akkor meg kell hagyni a JJRC JJPRO X5 EPIK nem egy elhanyagolható kinézetű drón.

 • JJRC JJPRO X5 kupon
  JJRC JJPRO X5 - Kuponkódok és kedvezmények

  A JJRC JJPRO X5 EPIK az egyik legjobb választás lehet kezdő drón pilóták számára, mivel nagyon stabilan repül és egy igazán könnyen kezelhető drón.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 09
Eredeti ár - $179 (60,860 ft) Kedvezményes ár - $117 39,780 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Nekem kimondottan tetszik a JJPRO X5 robusztus kinézete, ami azt sugallja, hogy ez egy igen komoly gépezet. Természetesen a DJI Mavic 2 és az MJX Bugs 5W sem panaszkodhat sokat kinézet szempontjából.

JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt

JJRC JJPRO X5 drónVilágos szürke ezüstös színével és futurisztikus impozáns megjelenésével egy igen esztétikus drón, ami nem csak a kinézetével fog ámulatba ejteni legtöbbünket.

Könnyű kezelhetősége végett ideális választás lehet kezdőknek, de a tapasztaltabb drón pilóták számára is fog tudni újat mutatni.

Nálam első látásra szerelem, amint megláttam és megnéztem róla pár drón teszt videót, egyből tudtam, hogy a JJRC JJPRO X5 EPIK kell Nekem!

Imáim meghallgatásra találtak, mivel a GearBest webáruház jóvoltából kaptam is egyet tesztelésre. Ezúton is köszönöm GearBest! 🙂

Brushless motorok

JJRC JJPRO X5 EPIK drón Brushless motorokStrapabíró nagyon csendes brushless motorokkal van felszerelve, így intenzívebb használat mellett sem kell félnünk attól, hogy idő előtt tönkremennek a motorjai.

Repülési idő és hatótávolság

Körülbelül 600 méteres repülési hatótávolsággal rendelkezik és a 7.4V-os 1800mAh-es LiPo akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár 18 percig is képes a levegőben maradni.

Itt megjegyezném, hogy a DJI Mavic 2 szélcsendes időben 27-29 perces repülési idővel rendelkezik és körülbelül 10 darab  JJPRO X5 kijön az árából, így ez a teljesítmény nem is olyan rossz, igaz?

Tipp: A repülési hatótávolságot kicsit meghekkelhetjük, ha beépítünk a távirányítóba egy WiFi router antennát (6-16dBi) és használunk hozzá egy körülbelül 2 W-os antenna jel erősítőt, mint például ez itt Remote Control Transmitter 2.4G 2W 2000mW Mini Radio Signal Booster. Ezzel a technikával minimum megduplázhatjuk a repülési hatótávolságot.

Follow Me (automatikus követés)

JJRC JJPRO X5 EPIK drón tesztAmit nagyon hiányoltam az előző modellben (JJRC JJPRO X3 HAX), hogy nem volt benne a „Follow Me” mód. Viszont nagy örömömre szolgál, hogy a JJRC JJPRO X5 EPIK drón rendelkezik a „Follow Me”, azaz automatikus követési móddal.

Ez az opció hasznos lehet számunkra, ha azt szeretnénk, hogy drónunk automatikusan, tehát minden irányítás nélkül kövessen bennünket, de akár az autónkat is követni tudja kisebb sebesség mellett.

A „follow me” mód használatával, akár elvihetjük drónunkat, kutya sétáltatás helyett egy úgynevezett „drón sétáltatásra” is. 🙂

Point of interest (érdeklődési pont kijelölése)

JJRC JJPRO X5 EPIK érdeklődési pont kijelöléseKellemes meglepetésként ért, hogy a „follow me” módon kívül még egy nagyon hasznos móddal van felvértezve a JJRC JJPRO X5, ami nem más mint a „point of interest”.

Ennek a módnak a használatán keresztül kijelölhetünk egy általunk érdekesnek talált objektumot, ami lehet tárgy vagy akár egy ember is, ezután a kijelölt érdeklődési pontot drónunk automatikusan minden irányítás nélkül körberepüli.

Így remek szelfi videókat készíthetünk közösségi oldalainkra, vagy elképesztően gyönyörű légi felvételeket impozáns épületekről, vagy akár sziklás hegységekről is.

RTH (automatikus visszatérés)

JJRC JJPRO X5 EPIK drón RTHKezdők számára jó hír, hogy nem kell aggódni repülés közben a drón elvesztése miatt, mivel a beépített RTH (return to home), azaz automatikus visszatérés funkció gondoskodik arról, hogy drónunk automatikusan visszatérjen a felszállási kiindulópontra, például ha az akkumulátor merülőben van.

De akár mi is visszahívhatjuk drónunkat bármikor a távirányítón keresztül az RTH gomb megnyomásával.

Természetesen ha a GPS szignál megszűnik drónunk abban az esetben is automatikusan visszarepül a kiindulási pontra. A fentebb említett funkciók csak GPS módban érhetők el.

FPV & Kamera

Amit még érdemes megemlíteni, hogy FPV módban HD, azaz 720p képfelbontásban képes az élőképet közvetíteni, ezt nem is olyan régen még csak a több-százezer forintos drónok tudták.

JJRC JJPRO X5 EPIK drón 1080p kameraFULL HD, azaz 1080p képfelbontású kamerájával, ami 6 tengelyes giroszkóppal van felszerelve, rendkívül gyönyörű és elmosódásmentes légi-felvételeket készíthetünk, szinte profi minőségben.

Repülés közben a távirányítón keresztül van lehetőségünk a kamera lencse szögének 0-90 fokban felfelé vagy lefelé való állítására is.

Ez a funkció külön tetszik, mert így megörökíthetem a landolást, csak úgy mint az Apolló 11 tette azt 1969-ben az első holdra szállásnál.

Itt megjegyezném, hogy kézzel nem szabad a kamera szögét állítani, mivel az motorikusan működik és a kézzel való állítás miatt elromolhat.

FPV

Természetesen a drón kamerájának előképét megjeleníthetjük a mobiltelefonunkon is és kedvünk szerint akár arról is navigálhatjuk a repülést a JJPRO X5 applikáción keresztül.

Az appot ingyenesen letöltheted a Google Play vagy az Apple Store webáruházakból.

Mielőtt élesben repülsz a drónoddal, érdemes kicsit áttanulmányoznod a JJPRO X5 appot és megtanulni rajta, hogy mi mit jelent. Tapasztalatom szerint ez nagyon sokat segít, ezért feltöltöttem ide az app kezdőképernyőjének a fotóját.

JJPRO X5 applikáció

A felvételeink tárolásáról a drón kamerájába helyezhető mikro SD kártya gondoskodik. Egyenlőre egy 32 GB-os Samsung EVO mikro SD kártyával próbáltam ki, amivel a mai napig tökéletesen működik.

Mivel Micro SD kártyát nem kapunk a drónhoz a csomagban, így érdemes lehet egy jó minőségű Class 10-es besorolású (Kingston vagy Samsung) 32/64 GB-os Micro SD kártyát beszereznünk.

Ha nem használunk mikro SD kártyát a drón kameráján keresztül, akkor a videófelvétel a telefonunkban lévő mikro SD kártyán fog tárolódni.

Altitude hold (automatikus magasságtartás)

Az automatikus magasságtartó és pozicionáló rendszer (barométer szenzor) nagyon jó stabilitást biztosít drónunknak a levegőben, így kiváló minőségű fényképeket tudunk vele készíteni.

Advanced GPS & Intuitive flight planning (Intuitív repüléstervezés)

A GPS helymeghatározó rendszeren és a távirányítón keresztül teljes mértékben kontrollálhatjuk drónunkat.

drón teszt Intuitív repüléstervezés

A JJPRO X5 applikáción keresztül pedig intuitív repüléstervezésre is lehetőségünk van.

Ezzel a funkcióval ebben az árkategóriában eddig egyetlen egy drón sem rendelkezett, csak a jóval drágább társai mint például a DJI Mavic 2 drón.

Ez annyit jelent, hogy a beépített GPS térképen előre kijelölhetünk repülési útvonalakat, melyeket ezután a drón automatikusan lerepül.

Ezek lehetnek egészen közeli de akár távolabbi pontok is. A közelebbi pontok hasznosak lehetnek a különböző szögekből való szelfi fotók és videó felvételek készítésénél. A távolabbi pontok pedig ha például el akarjuk juttatni drónunkat „A” pontból a „B” pontba.

JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt éjszakai repülésÉjszakai repülés

Az éjszakai repülés szerelmeseinek jó hír, hogy a JJRC JJPRO X5 EPIK erős led lámpákkal van felszerelve, így éjszakai repüléshez is kiválóan alkalmas, mivel gyengébb fényviszonyok között is tökéletesen látható a drón az égbolton.

Távirányító

Hogy egy kicsit megkönnyítsem a távirányítóval való megismerkedést az angolul nem beszélők számára, készítettem egy magyar nyelvű leírást a távirányítóhoz.

JJRC JJPRO X5 EPIK drón távirányító

Tartozékok

A következő tartozékokat kapjuk a drónunk mellé.

JJRC JJPRO X5 tartozékok

Mivel a JJRC JJPRO X5 EPIK két darab aksival is megvásárolható, ezért ha ezt választod akkor természetesen 1 DB pót akkumulátort is tartalmazni fog a csomag.

A csomag tartalma: 1 DB RC drón, 1 DB akkumulátor, 1 DB távirányító, 1 DB klip, 1 DB 1080p kamera, 1 DB akkumulátor töltő, 1 DB adapter, 1 DB USB kábel, 4 DB tartalék propeller, 1 DB Angol felhasználói kézikönyv, 1 DB csavarhúzó, 1 DB mobiltelefon tartó.

Felhasználói kézikönyv

A felhasználói kézikönyvet innen tudod letölteni a drónhoz.

Drón teszt összegzés

Teljesen elvagyok ámulva ettől a dróntól, kategóriájában szerintem jelenleg nincs is jobb nála. Sőt mondhatom, hogy nincs, mivel napi szinten csekkolom a legújabb drón kínálatot a legnagyobb webáruházakban és még csak hozzáfoghatót sem találtam ebben az árkategóriában az MJX Bugs 5W drón kivételével.

Nem meglepő, hogy ez a kis drón ennyire jó, már az előző verziója, a JJRC JJPRO X3 HAX is sokat bizonyított Nálam és gondoltam, hogy az újabb verzió sem fog gyengén muzsikálni. Arra viszont egyáltalán nem gondoltam, hogy ez a modell ennyire ütős lesz.

Nálam már az első menetben kiütéssel győzött és még mielőtt rám számolhattak volna teljesen elájultam tőle!

Na az ilyen típusú drón teszteket szeretem a legjobban, az ehhez hasonló drónokat élvezet letesztelni, repülni vele pedig olyan mint egy álom.

Egy nagyon könnyen irányítható drónról van szó, ezért kezdőknek is szívesen ajánlom.

Számomra repülés közben fontos, hogy érezzem azt, hogy biztonságban tudok a drónnal repülni és ezt eddig egy drónnál sem éreztem ennyire, mint a JJRC JJPRO X5 EPIK repülése közben.

A vele való repülés közben éreztem azt a magabiztosságot, hogy ez a drón nem hagy cserben és teszi a dolgát rendesen.

Az előző JJRC modellnél (JJRC JJPRO X3 HAX) repülés közben, mindig éreztem egy kis bizonytalanságot, amit a mai napig nem tudok megmagyarázni. Persze, ettől függetlenül a JJPRO X3 HAX nem egy rossz modell, viszont a JJPRO X5 EPIK messze lekörözi.

Természetesen ez a drón teszt nem ért véget ennyivel. Nemsoká, amint az időm engedi, ez a cikk bővülni fog rengeteg teszt videóval, amiben a különböző módokat is tesztelni fogom, ezután részletesen megírom a szubjektív véleményemet a teszt eredményekről.

JJRC JJPRO X5 EPIK vásárlás

Ha egy olyan drónra vágysz amivel maximálisan élvezheted a drón repülés örömeit és még a pénztárcádba sem akarsz mélyen belenyúlni, akkor a JJRC JJPRO X5 EPIK a legjobb választásod lehet.

A kosárba helyezés után, nyisd meg a kosár oldalt és kattints a „Proceed to Check out” gombra, ezután válaszd az „Europe Registered” vagy az „EU priority line” szállítási opciót, és így garantáltan vám és áfa mentesen fogod megkapni a csomagot. 🙂

 • JJRC JJPRO X5 kupon
  JJRC JJPRO X5 - Kuponkódok és kedvezmények

  A JJRC JJPRO X5 EPIK az egyik legjobb választás lehet kezdő drón pilóták számára, mivel nagyon stabilan repül és egy igazán könnyen kezelhető drón.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 09
Eredeti ár - $179 (60,860 ft) Kedvezményes ár - $117 39,780 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

38 Comments on “JJRC JJPRO X5 EPIK drón teszt – A DJI Mavic 2 Alternatíva”

 • Sándor Szőnyeg

  mondja:

  Szia! A te tesztjeid alapján megrendeltem ezt a jó kis drónt! Alapos utánajárással a Gb-től! Biztosítást is kértem rá. Ez az első kínából rendelésem úgy hogy most remeghetek pár hétig mi lesz! 😀 De mostanában sokan írják hogy gáz van a Gb-el.. De főleg arról van szó hogy az mobilokat lenyúlják a Német elosztókban. Neked szokott gond lenni a rendeléseknél? Vagy eddig minden ok volt? Amúgy van amit tényleg megéri kintről rendelni! 🙂 De ahogy nézegettem, van ami sokkal drágább mint itthon pl: samsung ssd. Pedig még Áfa meg vám sincs rajt.. Érdekes dolgok ezek.. Bocs , hogy hosszú voltam. 🙂

  • Attila

   mondja:

   Szia! Jól döntöttél, mivel tényleg nagyon jó kis drón. 🙂

   Nem kell remegni pár hétig, mivel nagyon biztonságos a GearBest web áruházból rendelni, viszont, igen nagyobb értékeknél érdemes biztosítást kötni a csomagra, és így semmiképpen sem lesz baj.

   Ha bármi oknál fogva nem kapod meg a csomagot visszafizetik a teljes árat, vagy ha esetleg sérült a csomag vagy nem működik a termék, akkor szó nélkül visszaveszik és küldenek újat.

   Ez egy nagyon jól működő hatalmas web áruház, ami nem véletlenül működik ilyen jól.

   Az eddigi GearBest rendeléseimmel (ami igen sok volt), sosem volt gondom, mindent megkaptam és a termékek is rendben voltak.
   Persze néha előfordulhat probléma, mivel nem vagyunk gépek.

   A legtöbb terméket érdemes külföldről beszerezni, mivel általában lényegesen olcsóbbak, viszont itt is lehetnek kivételek mint mindennél.

   Tehát szerintem nincs min aggódnod! 🙂

 • Zsolt Balázs

  mondja:

  Szia Attila,
  Én is a te teszted alapján rendeltem meg a drót. Gond nélkül megjött a GB-től , gyorsabban is mint gondoltam. Szerintem ár tudásban kiváló ketyere , viszont egy kérdésem azért akadt… Neked mennyi idő alatt töltődött fel az akkumulátora ? Köszi a választ !
  Üdv. Zsolt

  • Attila

   mondja:

   Szia Zsolt! A gyári töltővel kb. 5-6 óra alatt, addig kell tölteni amíg a zöld LED el nem alszik a töltőn. Viszont ez egy elég olcsó töltő ami sajnos nem egyensúlyozza ki (balanszolja) az akku cellákat rendesen, ezért váltottam egy profi hobbi kategóriás drón akku töltőre, ami százszor jobb és gyorsabb. Ezt használom hozzá most: http://192.168.1.249/namerre-wp/go/gb-isdt-q6-pro-battgo-300w-14a-pocket-balance-charger/
   Erről nemsoká írok egy cikket is. 🙂

   • Voros Attila

    mondja:

    Szeretnék érdeklődni!
    Vásároltam egy JJRC JJPRO X5-ös drónt. Teljessen jól működött, kivéve, hogy nem rögzített semmit memoriakártyára. Probálgatások után arra jutottam, hogy valószínűleg nem kezeli a 64Gb-os memoriakártyát, mert a 35Gb-ora elkezdett felvenni. Mindkettő Kingstone class 10-es. Viszont most nem látom a wifi jelét. Egy Huawei Mate 9-es telefont hadználok. Ha jól tudom, ez nem rendelkezik 5GHz-es Wifivel. De egész eddig működött vele. Most nem. Lehet hogy elállítottam valamit, ahigy a kártyával vacakoltam. Remélem, mert még szinte nem is használtam.
    Tudnátok segíteni?
    Köszönöm! Attila

    • Attila

     mondja:

     Szia, a 32Gb-os class 10-es kártyát szereti. Igen, a JJPRO X5 csak 5.8GHz-es mobilokkal működik.

 • Zsolt Balázs

  mondja:

  Köszönöm szépen a válaszod! Kíváncsian várom a cikket a töltőről. További szép napot! Üdv. Zsolt

 • Fényi Gábor

  mondja:

  Helló! Segítséget szeretnék kérni!
  Rendeltünk a Gearbest-ről két darab ilyen drón-t, de egyik sem akar működni! Kalibrálni sem tudjuk, pedig pörögtünk vele 5 percekig. A négy led még néha zöld (de az is csak nagyon ritkán), de utána semmi…Abban bízok, nem jól csinálunk valamit, vagy van valami trükk az első indításra, vagy nem tudom…Hihetetlen, hogy pont mind a kettő hibás!
  Várom válaszod, hogy esetleg beleférjünk a 7 napos gariba.
  Előre is köszi!

  Gábor.

  • Attila

   mondja:

   Szia! Nagy eséllyel valamit nem jól csináltok, ez a drón nem romlik el olyan könnyedén.

   1. Kapcsold be a drónt.
   2. Tartsd lenyomva a piros lakat gombot és kapcsold be a távirányítóját.
   3. Várd meg amíg elérhetők lesznek a megfelelő műholdak. 8-10 az hiszem.

   Ja és természetesen a távirányítón a GPS mód legyen kiválasztva.

 • Fényi Gábor

  mondja:

  Köszi a gyors választ, de ezzel csinálhatok bármit! Most odáig jutott, hogy a négy led zölden villog, de hiába forgatom nem vált pirosra a hátsó. A távirányítón meg egyetlen műholdat sem talál, pedig már jó pár perce be van kapcsolva. Ha bekapcsolom a drónt gyorsan villognak a ledek, bekapcsolom a távot és csipog, majd mind a négy zölden villog, de nem tudom tovább kalibrálni.

  • Attila

   mondja:

   Szívesen! Ha gyorsan villognak a ledek akkor egy vízszintes felületre kell helyezni a drónt, természetesen lakáson kívül, mivel épp kalibrálja magát. Esetleg olvasd át a kézikönyvét a kalibrálással kapcsolatban hátha segít, itt van ebben a cikkben a link hozzá. Ha semmiképpen sem sikerül, akkor írj a GearBestnek itt, https://hu.gearbest.com/about/warranty-and-return.html?lkid=17559709 és garanciában megjavítják vagy kicserélik.

 • Fényi Gábor

  mondja:

  Köszi szépen! Most ott tartok, hogy nagy nehezen kalibráltam, motor indít, magától felszáll, oldalra el (közben semmire nem reagál!), majd becsapódás, egyik műanyag szár meg is repedt. Nem tudom, mit szól hozzá a Gearbest?! 🙁

 • Attila

  mondja:

  Szívesen! Küld vissza bevizsgálásra, ha a saját hibádon kívül történt a hiba, akkor szerintem kicserélik vagy megjavítják. Sok sikert kívánok hozzá. 🙂

 • Fényi Gábor

  mondja:

  Köszi szépen!
  Valaki küldött már vissza hasonló terméket?
  Először azt írták, Spanyolba küldjem, most meg adtak egy Hong-Kong-i címet!

  • Attila

   mondja:

   Nem tudok róla, ez egy eléggé megbízható típus, küld a megadott címre, azt hiszem a Hong-Kong-i szokott lenni.

  • Attila

   mondja:

   Szia, nem kell áfát és vámot fizetni, ha az “Europe Registered” vagy az “EU priority line” szállítási opcióval rendeled meg. (vámot amúgy is csak 150 dollár felett kellene fizetni)

 • Fényi Gábor

  mondja:

  Köszi!
  Esetleg lehet egy olyan kérésem, hogy mielőtt visszaküldöm, elküldeném neked, hogy megnéznéd, biztos nem mi csinálunk valamit rosszul. Természetesen posta oda-vissza rendezve lenne 🙂

  • Attila

   mondja:

   Szívesen!

   Rengetegen fordulnak hozzám, hogy tuningoljak drónt vagy forrasszak számukra valamit vagy épp készítsek egy akciókamera kábelt, de ezeket nem tudom bevállalni mivel egy termék tesztelő oldalt üzemeltetek és nagyon limitált idővel rendelkezem.

   Örülök, ha a napi szintű 10-30 üzeneteket megtudom válaszolni, viszont már ez is súrolja a határaimat.

   Így azt tudom javasolni, hogy nézesd meg egy helyi szervizben és csak ez után küld vissza.

   Remélem megérted.

   • Fényi Gábor

    mondja:

    Helló! Megint kérdezni szeretnék!
    Lehetséges, hogy JJPRO X5 csak 5G képes telefonnal kommunikál, mert abból elég kevés van?!
    Az Ulefone X látja(youtube video szerint) és még árban is elérhető.

   • Kovács Imre

    mondja:

    Sziasztok! Megjött másodszorra is a drónom. Az elsőt azért küldtem vissza mert nem volt wifi jele. Beüzemeltem a mostanit mint egy hímes tojást. A távírányítón lévő gombbal állítgattam a kamera szögét és alsó állásban lefelé nézve maradt. Nem megy vissza csak búg. Az ideg majd szét vet. Van valami 5lete valakinek ?

 • teki123

  mondja:

  Szia!
  Beleraktam a kosárba és meg akartam rendelni, de mindenképpen rak rá áfát és az EU priority line-nál is rárak 10000 forint szállítási költséget. Tudnál ebben segíteni ?

   • teki123

    mondja:

    Szia
    Megérkezett sikeresen a drón és már ki is próbáltam, de a második alkalommal valamiért elkezdett önállóan repülni és nem lehetett irányítani és belerepült egy bozótosba és leesett. Semmi baja nem lett és utánna már jól működött. Mi lehetett a probléma, mert nem sikerült rájönnöm ?
    A másik probléma az lenne hogy az alkalmazásban a follow me mód sehogy sem működik. Ha bekapcsolom akkor csak áll egy helyben a drón és nem mozdul semmerre ha sétálok sem. És az A pontból a B pontba való repülés sem működik mert a térkép nem jelenik meg pedig a GPS működik.
    Tudnál segíteni megoldani ezeket a problémákat ?
    Köszönöm

    • Attila

     mondja:

     Szia, lehet valami interferencia volt, néha előfordul. A follow me módnál ki kell jelölni a követendő objektumot és ez után követi. Ha be van kapcsolva a telón a mobil internet, akkor jelenik meg a térkép. Sajnos, ezeket már nem tudom tesztelni, mivel nincs meg ez a drónom.

   • Mackos

    mondja:

    Szia Attila,
    rendeltem az általad megadott linken egy JJRC JJPRO X5 EPIK drónt.
    Kifizettem,és az emailos rendelés visszaigazolásban ezt látom: JJRC JJPRO X5
    Lemaradt az EPIK. Remélem ugyanarról a modellről van szó.
    Máshol mindenhol jóval drágább „az EPIK-os”
    Kell aggódnom? 🙂
    Üdv: Csaba

    • Attila

     mondja:

     Szia, ebből nincs csak egyféle modell, tehát a JJRC JJPRO X5 és a JJRC JJPRO X5 EPIK ugyanaz. 🙂

Hozzászólás

To top