Blog Termék Tesztek WiFi IP kamerák

Kültéri forgatható FULL HD WiFi IP kamera 5x-ös zoommal 15 ezer alatt?

forgatható FULL HD kültéri WiFi IP kamera

Kültéri forgatható WiFi IP kamera, ami FULL HD (1980x1080p) képfelbontással és 5x-ös zoommal rendelkezik és nem kerül többe mint 15 ezer forint, nagyon csábítóan hangzik, nem igaz?

A WiFi IP kamerákat még mindig nagyon szeretem tesztelni és mivel elég sok teszt felkérést is kaptam tőletek, hogy mutassak be még több kültéri WiFi IP kamerát, így ez a cikk most természetesen erről fog szólni.

Hónapokkal ezelőtt bemutattam egy forgatható okos beltéri FULL HD WiFi IP kamerát, aminek hatalmas sikere volt és a mai napig rengetegen vásárolják. Ezen mondjuk nem csodálkozom túl sokat mivel egy kolosszálisan jó és olcsó, hatalmas tudású beltéri FULL HD WiFi IP kameráról van szó, ami nem más mint a Snowman WiFi IP kamera.

Ebben a cikkben mondhatnám azt is, hogy ennek a beltéri kamerának a kültéri megfelelőjét mutatom be, mivel az XM-550 kültéri WiFi IP kamera hasonlóan nagy tudású, viszont akkor hazudnék mivel az XM-550 még ennél a kameránál is jóval többet tud.

A hasonló tudású kültéri forgatható FULL HD WiFi IP kameráknak az ára Magyarországon a mai napig nagyon borsos, körülbelül 60 ezer forinttól a csillagos ég, így több mint valószínű, hogy az XM-550 kültéri WiFi IP kamerának hatalmas sikere lesz itthon, mivel ellenállhatatlanul olcsón 15 ezer forint alatti áron kapható és mindemellett a tudásával sem kell szerénykednie.

Azt hiszem hatalmas pofon lesz ez a kamera a magyar szolgáltatóknak, mivel a XM-550 ezzel az árazással és tudással szinte mindet übereli fogja a piacon ebben az árkategóriában.

Nem véletlenül mondom ezt, mivel már rengeteg WiFi IP kamerát teszteltem a pályafutásom alatt, na de most nézzük meg, hogy mit is tud az XM-550 kültéri WiFi IP kamera.

XM-550 forgatható FULL HD kültéri WiFi IP kamera

vízálló FULL HD kültéri WiFi IP kamera

Először is kezdjük a legfontosabb tulajdonságaival ami pillanatok alatt kiemeli hasonló társai közül. Az XM-550 WiFi IP kamera 100%-osan vízálló így kültéri vagy beltéri kameraként is használható.

kültéri forgatható FULL HD WiFi IP kamera 5x-ös zoommal355 fokban körbeforgatható

Mint az a nevében is benne van ez egy forgatható kamera, amit horizontálisan 355 fokos szögben, vertikálisan pedig 90 fokos szögben lehet elforgatni a beépített elektronikus motorjának köszönhetően.

Személy szerint nagyon élvezem a forgatható kameráknak a használatát, mert így nem csak egy fix pontot tudok nézni, hanem pásztázhatom a teljes környéket vele.

5x-ös zoom

Már csak az lenne jobb ennél is, ha mondjuk a kiszemelt területen rá is tudnék zoomolni a vizsgálandó objektumra.

Van egy remek hírem, mivel az XM-550 WiFi IP kamera 5x-ös zoommal rendelkező kamerájával ezt simán megtudjuk tenni.

Ha valaki azt mondja Nekem pár hónappal ezelőtt, hogy mindezt megtehetem egy kevesebb mint 15 ezer forintos kültéri WiFi IP kamerával, akkor biztosan jót nevettem volna rajta.

Hát az álom valósággá vált és mára már mindenki számára elérhető áron kapható egy ilyen kamera, persze nem itthon hanem a Banggood webáruházban. 🙂

 • XM 550 WiFi IP kamera kupon
  XM-550 - Kuponkódok és kedvezmények

  Az XM-550 egy 5x digitális zoommal rendelkező motorikusan forgatható pénztárca kímélő WiFi IP kamera, amit kültéren és beltéren egyaránt használhatsz.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 06
Eredeti ár - $119 (40,460 ft) Kedvezményes ár - $89 30,260 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com
1080P FULL HD kamera

Bizony, az XM-550 WiFi IP kamera a kültéri kameráknál megszokott HD (720p) képfelbontás helyett, köszönhetően a 2.0MP-es CMOS szenzorának és 2.8mm-es lencséjének FULL HD, azaz 1080p képfelbontású kristálytiszta kamera képpel rendelkezik.

A rögzített videó felvételeket pedig H264 tömörített fájl formátumban menti így az átlagosnál sokkal kevesebb helyet foglalnak el.

kültéri forgatható FULL HD WiFi IP kamera

Például egy 64GB-os micro SD kártyán akár 20 teljes napot is tudsz rögzíteni.

WiFi IP kamera ONVIF protokolONVIF protokoll

A felvételeinket rögzíthetjük egy a kamerába helyezhető maximum 64GB-os micro SD kártyán, viszont mivel az XM-550 WiFi IP kamera ONVIF protokollal rendelkezik, ezért akár az otthoni CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszerünkhöz is könnyedén hozzáadhatjuk.

Az ONVIF protokollnak köszönhetően szinte mindegyik ma kapható modern NVR felvevővel kompatibilis.

Ha bővebb információra van szükséged az otthoni CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszerekkel kapcsolatban, akkor ajánlom figyelmedbe a „CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszer otthonra szinte fillérekből” című cikkemet amiben mindent megtalálsz a témával kapcsolatban.

Ebben a cikkben bemutatok egy komplett CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszert otthonra, ami mindössze 25 ezer forintból kivitelezhető.

Kétirányú hangátvitel

kültéri WiFi IP kamera kétirányú hangátvitel

Ha például a bejárati ajtód mellett szereled fel az XM-550 biztonsági WiFi IP kamerádat, akkor ha a postás vagy a pizza futár csenget, a kétirányú hangátvitelnek köszönhetően nem csak látni fogod a kamerán keresztül hanem akár beszélgetni is tudsz vele.

Természetesen ezen kívül rengeteg másfajta szituációban is nagyon jól jöhet a kétirányú hangátvitel.

Mobil app

Az XM-550 biztonsági WiFi IP kamerát az okostelefonod segítségével a világ bármely pontjáról irányíthatod az iCSee Pro elnevezésű applikáción keresztül, amit ingyenesen letölthetsz a Google Play vagy Apple áruházakból.

Infrared (éjjellátó üzemmód)

XM-550 forgatható FULL HD kültéri WiFi IP kamera infrared

Mivel az XM-550 WiFi IP kamera infrared érzékelőkkel van felszerelve ezért éjszaka teljes sötétségben is tökéletesen lát mindent körülbelül 30 méteres távolságon belül.

Mozgásérzékelés

WiFi IP kamera mozgás érzékelés

Az XM-550 WiFi IP kamera mozgásérzékelő funkciójának használatával nem érhet bennünket különösebb meglepetés, mivel a kamerát beállíthatjuk, hogy a mobil telefonunk jelezzen ha bármilyen mozgást érzékel a biztonsági kamera, viszont ha szeretnénk akár email értesítő üzenet beállítására is van lehetőségünk.

Ha esetleg illetéktelenek hatolnának be a tulajdonunkban lévő ingatlanba, az eseményt természetesen rögzíteni fogja a kamera és a felvételt mint bizonyítékot bármikor felhasználhatjuk jogaink érvényesítéséhez.

A csomag tartalma

kültéri WiFi IP kamera

A csomagban megkapjuk az XM-550 WiFi IP kamerát a képen látható tartozékokkal. Vásárlásnál válaszd az „EU plug” opciót és így az európai szabványnak megfelelő adapterrel fogják a kamerát szállítani számodra.

WiFi IP kamera felhasználói kézikönyv

A felhasználói kézikönyvet innen tudod letölteni hozzá: XM-550 WiFi IP kamera

WiFi IP kamera beállítása NVR felvevőn keresztül

Guudgo GD-NR01 NVR felvevő IP kamera beállításaHa NVR felvevőn keresztül szeretnéd használni az IP kamerát, akkor a következő beállításokra lesz szükséged.

PORT: 8899
User Name : admin
Password : no password

A fotón a Guudgo GD-NR01 NVR felvevőhöz adtam hozzá a XM-550 WiFi IP kamerát.

A kamera felhasználói név mezőbe írd be, hogy „admin”, ezután a jelszó mezőt hagyd üresen és a 8899 portot használd és készen is vagy a beállításokkal.

Természetesen a jelszó megváltoztatására is lehetőséged van az iCSee Pro appon keresztül, így ha egy egyéni jelszavat állítottál be, akkor azt kell megadnod az NVR beállításoknál.

WiFi IP Kamera hozzáadása NVR felvevőhöz és mobil apphoz

Ebben a videóban megmutatom, hogy hogyan tudod a WiFi IP kamerádat hozzáadni mobil applikációhoz és akár NVR felvevőhöz is.

WiFi IP kamera teszt

Az XM-550 WiFi IP kamera tesztelése közben kicsit jobban utánajártam a forgalmazónak és mint kiderült a Zjuxin és a DIDseth N56T 200 márka nevek alatt is fut, amihez még egy weboldalt (www.zjuxin.com) is találtam.

Ezen az oldalon az IP kamerával kapcsolatos beállításokról olvashatunk és a firmware frissítésekről nézhetünk meg videókat.

A kamerát tesztelés közben több android appon kipróbáltam, mint például az iCSee Pro és az XMEye mobil applikációk.

Mindkét alkalmazással tökéletesen működik az IP kamera, viszont az iCSee Pro appon keresztül több funkciót érhetünk el.

Mivel már igen sok WiFi IP kamerát volt szerencsém tesztelni, így mára már egy komplett CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszerem van otthon, aminek a motorja a Guudgo GD-NR01 NVR felvevő.

Mivel kipróbáltam, így biztosan mondhatom, hogy az XM-550 WiFi IP kamerát nyugodtan használhatod az otthoni CCTV biztonsági IP kamera megfigyelő rendszeredhez, mivel a legtöbb NVR felvevővel mint a Guudgo GD-NR01 kompatibilis.

Az XM-550 WiFi IP kamerának kristály tiszta, nagyon jó képfelbontású (1980x1080p) kamera képe van, amivel teljesen megvagyok elégedve és az 5x-ös zoom funkciója is tökéletesen működik.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a kamera nem optikai hanem 5x-ös digitális zoommal rendelkezik.

Az egyik kedvencem pedig, hogy horizontálisan 355 fokos szögben, vertikálisan pedig 90 fokos szögben el lehet forgatni, így sokkal több mindent megtudok vele nézni mint a fix pontos WiFi IP kamerákkal.

Összevetve, véleményem szerint ezért az árért egy remek WiFi IP kamerát kapsz.

Készítettem pár fotót a kameráról, hogy mindenki megcsodálhassa, élőben egyébként még jobban néz ki mint a fotókon. 🙂

XM-550 forgatható FULL HD kültéri WiFi IP kamera vásárlás

XM-550 forgatható FULL HD kültéri WiFi IP kamera vásárlásHa Te is szeretnél egy ilyen fantasztikus kültéri forgatható WiFi IP kamerát vásárolni, ami FULL HD képminőséggel és 5x-ös zoommal rendelkezik, akkor jelenleg a legolcsóbban (kevesebb mint 15 ezer forintért) tudod beszerezni a következő linken keresztül.

Válaszd  az “EU priority line” szállítási opciót, mivel így áfa és vám mentesen a Tied lehet. ?

 • XM 550 WiFi IP kamera kupon
  XM-550 - Kuponkódok és kedvezmények

  Az XM-550 egy 5x digitális zoommal rendelkező motorikusan forgatható pénztárca kímélő WiFi IP kamera, amit kültéren és beltéren egyaránt használhatsz.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 06
Eredeti ár - $119 (40,460 ft) Kedvezményes ár - $89 30,260 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com
To top