Válassza az Oldal lehetőséget

EKEN H6S

Eddig a piacon egyetlen olyan akciókamera sem volt kapható, ami valós 4K képstabilizálást ígért és az ára is 100 dollár alatt volt. Így ebben a körben mindenképpen az EKEN H6S akciókamera az abszolút győztes!

Kategória:

Leírás

Az EKEN H6S akciókamera beépített képstabilizátorral rendelkezik, amivel garantálja számunkra a tökéletesen rázkódásmentes jó minőségű videó felvételek készítését.

Amit mindenképpen érdemes megemlítenem, hogy a képstabilizálás (EIS) nagy örömünkre 4K-ban is elérhető. Ez azért nem rossz teljesítmény egy 100 dollár alatti akciókamerától!

Ha többet szeretnél megtudni az EKEN H6S akciókameráról, akkor a részletes cikket „EKEN H6S akciókamera teszt” itt tudod elolvasni.

  • EKEN H6S akciókamera kupon
    EKEN H6S - Kuponkódok és kedvezmények

    Eddig a piacon egyetlen olyan akciókamera sem volt kapható, ami valós 4K képstabilizálást ígért és az ára is 100 dollár körül volt. Így ebben a körben mindenképpen az EKEN H6S akciókamera az abszolút győztes!

    Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 05
Eredeti ár - $249 (84,660 ft) Kedvezményes ár - $200 68,000 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Ingyenes támogatás!

Minden kedves olvasónknak köszönjük, hogy erre a linkre kattintva vásárol és ezzel ingyenesen támogatja a munkánkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EKEN H6S” értékelése elsőként
Aliexpres Villám Akciók

Hírlevél

Legjobb termékek

Nitecore HC33
A Nitecore HC33 LED fejlámpa tervezői egy nagyon jól átgondolt és megtervezett fejlámpát hoztak létre, ami véleményem szerint minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire egy vérbeli túrázónak szüksége ...
Megnézem ➤