Válassza az Oldal lehetőséget

Hubsan Zino PRO

$ 399.00

A hihetetlenül népszerű Hubsan H117S Zino után sokak örömére a Hubsan előrukkolt a Zino új PRO modelljével ami már meglehetősen jó 4 km-es repülési idővel rendelkezik, ez igazán felüdülés lehet a már megszokott 1 km-es táv helyett.

Nem csak a repülési időn javítottak, hanem egy új fajta sokkal precízebb távirányítót is kapunk a drón mellé. A 4K UHD kamerája szintén hozza az elvárt színvonalat, bár első ránézésre szerintem ezen nem sokat változtattak.

Kategória:

Leírás

Kedvezményes kuponkódok

Ha szeretnéd a Hubsan Zino PRO drónt hatalmas kedvezményekkel (kupon kódokkal) megvásárolni, akkor jó helyen jársz.

Ha esetleg valamelyik kupon nem működik, de mégis szeretnéd kedvezményesen megvásárolni, akkor kattints ide “Kapcsolat” és küldj egy e-mailt számunkra. Ha van a termékhez másik érvényes kuponkód akkor azt ingyenesen elfogjuk küldeni számodra.

  • HUBSAN Zino Pro kupn akció
    Hubsan Zino PRO - Kuponkódok és kedvezmények

    A Hubsan Zino PRO a méltán közkedvelt Hubsan H117S Zino drón továbbfejlesztett verziója, ami kitűnő 4 km-es repülési távolsággal és tűéles kameraképpel rendelkezik.

    Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2020 May 20
Eredeti ár - $399 (119,700Ft) Kedvezményes ár - $350 (105,000Ft)
Kuponkódok BGZINO1PRO, BGAFF10OFF
  Irány az ÜzletBanggood.com
Eredeti ár - $459 (137,700Ft) Kedvezményes ár - $383 (114,900Ft)
Kuponkódok nem elérhető
  Irány az ÜzletGearBest.com

HUBSAN Zino Pro kupn akció

A rendkívül népszerű Hubsan Zino H117 után a Hubsan most bemutatja ennek a drónnak a professzionális modelljét, azonban első ránézésre a PRO verzióban nem túl sok módosítást lehet észrevenni.

Mitől lett jobb a Hubsan Zino PRO drón?

Az akkumulátora hasonló méretű és szintén 23 perc körüli repülési időt biztosít számunkra, így ezen nem sokat változtattak, bár véleményem szerint jobb lett volna egy 30 perc körüli repülési időt összehozni, amit már megszokhattunk például a piacvezető Xiaomi Fimi X8 SE drón esetében.

A kamera első pillantásra ugyanaz, ami lehetővé teszi számunkra a fantasztikusan tűéles 4K UHD felvételek készítését akár 30 fps-ben.

Észrevettem egy újdonságot is ami elsőre nagyon tetszik, ez pedig, hogy a kamera cserélhető szűrőkkel rendelkezik. Ezeket a szűrőket külön tudjuk megvásárolni a drónhoz.

Mivel sokan panaszkodtak a régi távirányítóval kapcsolatban, hogy nem igazán lehet a joystickokkal finomhangolni az irányítást, ezért a PRO verzióhoz természetesen már egy továbbfejlesztett sokkal precízebb távirányítót kapunk.

Most pedig jöjjön a lényeg amit már szerintem nagyon sokan vártak. Igen, a repülési távolságon is javítottak és nem akárhogyan. A Hubsan H117 Zino drónnál megszokott 1 km-es repülési távot immáron elfelejthetjük, mivel a PRO verzióval lehetőségünk van akár 4 km-re is elrepülni.

Na ezt a frissítést nagyon jól tették, hogy megcsinálták mivel a rövid repülési távolság miatt sokan nem szerettek bele a Hubsan H117 Zino drónba, többek között Én sem, viszont a PRO verzió már annál jobban tetszik!

Természetesen a Hubsan Zino PRO-t tesztelni is fogom, és a teszt repülések sem fognak elmaradni.

Vajon a Hubsan Zino PRO kiváló alternatívája lehet a méltán közkedvelt Xiaomi Fimi X8 SE drónnak?

Ezt nemsoká kifogom deríteni. .)

Ha többet szeretnél tudni a drónokról, akkor ajánlom figyelmedbe az amit drón vásárlás előtt nem árt ha tudsz című cikkemet.

[wpsm_reviewbox regular=1]

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hubsan Zino PRO” értékelése elsőként

Hírlevél

Bloom hírlevélküldés optin form banner

Legjobb termék ajánlataink

Szeretnél értesülni a legjobb termék ajánlatokról és kedvezményes kuponokról? Akkor írd be az e-mail címed és a neved a következő mezőbe.

Gratulálunk, sikeresen feliratkoztál!