Válassza az Oldal lehetőséget

Jumper T-Lite

$ 75.00

A Jumper T-Lite egy 16CH csatornás Hall Sensor Gimbalal szerelt RC távirányító melyen az OpenTX szoftver van telepítve és szinte mindegyik FPV drónnal kompatibilis. Véleményem szerint a Jumper T-Lite a jelenleg kapható egyik legjobb RC távirányító kezdő FPV drón pilóták számára.

VÁM és ÁFA mentes szállítási mód: EU Priority Line

Kategória:

Leírás

Jumper T-Lite (a mi ajánlásunkkal)

Jumper T-Lite RC távirányító

A Jumper T-Lite RC távirányító nagyon újnak számít a piacon és csak nemrég került forgalomba. Ha szereted a kis méretű játék konzol kialakítású RC távirányítókat, akkor a Jumper T-Lite nagyon hamar a kedvenceddé válhat.

Ez egy 16 csatornás Hall Sensor Gimbalal szerelt, tehát nagyon érzékeny botkormányokkal rendelkező RC távirányító amellyel hihetetlenül precízen irányíthatod az FPV drónodat.

A rajta lévő Type-C csatlakozó segítségével pedig összekötheted a számítógépeddel és lehetőséged van gyakorolni a repülést FPV repülés szimulátorokon keresztül.

Jumper T-Lite RC távirányítóCsakúgy mint a nagyobb RadioMaster TX16S RC távon a Jumper T-Lite távon is az OpenTX operációs rendszer fut, így a kis méretű kijelzőjén keresztül szinte minden beállítást eltudsz végezni. Körülbelül 60 modell beállítást képes tárolni ami mondanom sem kell, hogy több mint elég szokott lenni a legtöbb drón pilótának.

MicroSD kártya bemenettel van ellátva és akár a MicroSD kártyára egyedi hang jelzéseket is elmenthetünk a különböző csatornákhoz. FPV szemüveges repülés közben ez nagyon hasznos lehet például a repülés mód választó csatornához, ami hangüzenettel jelez ha átváltunk egyik repülés módról a másikra. Mondjuk Acro módról a Horizon vagy az Angle repülés módra.

Az áramellátásáról 1db 18650-es akkumulátor elem gondoskodik, amit az RC távon található Type-C csatlakozón keresztül tudunk tölteni egy külső adapter segítségével. Nagyon tetszik ez a megoldás mivel így nem kell méregdrága 2 cellás Lipo akkumulátorokat vásárolnom hozzá.

Az egy darab 18650-es elem körülbelül 6 órás üzemidőt biztosít számunkra ami véleményem szerint nagyon jó teljesítmény.

Ha csak pár mondatban kellene jellemeznem a Jumper T-Lite RC távirányítót, akkor azt mondanám, hogy a RadioMaster TX16S és a BETAFPV LiteRadio 2 kompakt méretekkel rendelkező keveréke, ami hasonló tudással rendelkezik mint a RadioMaster TX16S viszont árban fele annyiba sem kerül.

A Jumper T-Lite RC távirányítót elsősorban a kisebb méretű 2-3inches FPV drónokhoz érdemes használnunk. A nagyobb komolyabb gépekhez pedig a RadioMaster TX16S lehet az egyik legideálisabb választásunk.

Ha a piacon kapható kompakt méretű játék konzol kialakítású RC távirányítók közül kellene választanom amin az OpenTX operációs rendszer fut, akkor egyértelműen a Jumper T-Lite RC távirányítóra esne a választásom, mivel ez az egyik jelenleg kapható legjobb modell.

Meg is rendeltem gyorsan a Jumper T-Lite RC távirányítót és nemsoká lesz róla videó bemutató is.

A Jumper T-Lite RC távirányító fontosabb paraméterei:

Csatornák száma: 16 Mód: mode 1 vagy mode 2
Frekvencia: 2.4Ghz
Áramforrás: 1db 18650-es elem
Repülésszimulátor mód: van
Telemetria: van
Profilkezelés: van (60 modell memória)

  • Jumper T-Lite RC távirányító kupon
    Jumper T-Lite - Kuponkódok és kedvezmények

    A Jumper T-Lite egy 16CH csatornás Hall Sensor Gimbalal szerelt RC távirányító melyen az OpenTX szoftver van telepítve és szinte mindegyik FPV drónnal kompatibilis. Véleményem szerint a Jumper T-Lite a jelenleg kapható egyik legjobb RC távirányító kezdő FPV drón pilóták számára.

    Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 Apr 16
Eredeti ár - $92 (27,600Ft) Kedvezményes ár - $65 (19,500Ft)
Kuponkódok BGTL10
  Irány az ÜzletBanggood.com

A legjobb ma kapható RC távirányítókról bővebben az “RC távirányítók kezdő FPV drón pilóták számára” című cikkben olvashatsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jumper T-Lite” értékelése elsőként

Hírlevél

Bloom hírlevélküldés optin form banner

Legjobb termék ajánlataink

Szeretnél értesülni a legjobb termék ajánlatokról és kedvezményes kuponokról? Akkor írd be az e-mail címed és a neved a következő mezőbe.

Gratulálunk, sikeresen feliratkoztál!