Blog FPV Drónok Termék Tesztek

Melyik FPV drón szettet vegyem kezdő drón pilótaként?

legjobb FPV verseny drón szettek 2020

Ha FPV verseny drónokról van szó, akkor a kezdő drón pilótáknak akik most ismerkednek a hobbival legtöbbször az erős motorokkal felszerelt nagy sebességgel száguldozó FPV verseny drónok jutnak az eszükbe.

Hatalmas élmény ezekkel a csúcs masinákkal repülni FPV szemüvegen keresztül, viszont mielőtt kezdő drón pilótaként megvásárolnál egy drágább FPV verseny drón szettet, mindenképpen érdemes egy olcsóbb kimondottan a kezdő drón pilóták számára kifejlesztett FPV verseny drón szettel begyakorolnod a repülést.

Ezzel a döntéseddel rengeteg kezdeti kellemetlenségtől szabadulhatsz meg, és ráadásul kimondottan élvezni fogod az FPV verseny drónnal való repülés alapjainak az elsajátítását.

A kezdő, Tiny Whoop-nak is nevezett FPV verseny drónok hatalmas előnye, hogy sokkal kisebb sebességgel repülnek ezért könnyebben irányíthatóak, így a kezdő drón pilóták is könnyen elsajátíthatják az irányításukat FPV szemüveg használatán keresztül. A strapabíró házuknak és a propellervédő burkolatuknak köszönhetően pedig sokkal nehezebb őket összetörni.

Ha már repültél valamilyen konzumer RTF drónnal, ezek ugye a „Ready to Fly”, azaz repülésre azonnal kész drónok kategóriáját jelenti, akkor megtapasztalhattad, hogy szinte mindegyik drónhoz kaptál egy távirányítót is, és amint kivetted a dobozból kalibrálás után akár egyből repülhettél is vele.

A legtöbb FPV verseny drónt viszont BNF (Bind-N-Fly) vagy PNP (Plug and Play) jelzéssel árulják, ami azt jelenti, hogy csak a drónt kapod a dobozban, tehát Neked kell megvenned a távirányítót és az FPV szemüveget is hozzá.

Legjobb FPV drón szett kezdő drón pilóták számára

Legjobb FPV drón szett kezdő drón pilóták számára

Ha egy olyan kezdő FPV drón szettet szeretnél vásárolni amivel garantáltan könnyedén és profi módon tudod az FPV repülést elsajátítani, akkor a fenti fotón látható szettet csak ajánlani tudom.

Nemrég teszteltem egy hasonló kaliberű viszont tudásban fényévekkel jobb RC távot a Jumper T-Lite-t ami HALL szenzoros gimbalokkal van szerelve és a teljes OpenTX fut az 1.3inches LCD kijelzőjén, árban pedig nem sokkal drágább a BetaFPV LiteRadio 2-nél.

Az új kedvencemről a Jumper T-Lite RC távról az alábbi hivatkozáson keresztül olvashatsz többet és még egy videó bemutatót is megnézhetsz róla ha szeretnél.

 • Jumper T-Lite RC távirányító kupon
  Jumper T-Lite - Kuponkódok és kedvezmények

  A Jumper T-Lite egy 16CH csatornás Hall Sensor Gimbalal szerelt RC távirányító melyen az OpenTX szoftver van telepítve és szinte mindegyik FPV drónnal kompatibilis. Véleményem szerint a Jumper T-Lite a jelenleg kapható egyik legjobb RC távirányító kezdő FPV drón pilóták számára.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 Apr 16
Eredeti ár - $92 (31,280 ft) Kedvezményes ár - $65 22,100 ft
Kuponkódok BGTL10
  Irány az ÜzletBanggood.com

1. Happymodel Mobula6 HD
2. BetaFPV LiteRadio 2
3. Emax Tinyhawk Goggles

A Happymodel Mobula6 HD drón tesztet az alábbi hivatkozásra kattintva tudod elérni.

Ha pedig kicsit bevállalósabb vagy, akkor kezdésnek az EMAX Freestyle FPV drón modelljei szintén nagyon jó választások lehetnek az FPV szemüveges repülés begyakorlásához.

Az Emax TinyHawk Freestyle és az Emax TinyHawk II Freestyle a piacon kapható legjobban eladott kezdő FPV drón modelljei, melyek nagyon könnyen kezelhetőek és mindemellett álomszépen repülnek.

Ezeket a modelleket elsősorban ajánlom ha könnyedén szeretnéd elsajátítani az FPV szemüveges repülés alapjait.

 • Emax Tinyhawk Freestyle kezdő FPV verseny drón kupon
  Emax Tinyhawk Freestyle - Kuponkódok és kedvezmények

  Az Emax Tinyhawk Freestyle a piacon kapató egyik, ha nem a legjobb 1-2S akkumulátorról is használható 2.5inch-es propellerekkel szerelt freestyle verseny drónja, ami kezdő FPV pilótaként garantáltan az egyik legjobb választásod lehet.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 May 19
Eredeti ár - $129 (43,860 ft) Kedvezményes ár - $109 37,060 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com
 • Emax Tinyhawk II Freestyle kezdő FPV verseny drón
  Emax Tinyhawk II Freestyle - Kuponkódok és kedvezmények

  Az Emax Tinyhawk II Freestyle FPV verseny drón a legelső verziónak egy igencsak felturbózott változata, amely a méltán közkedvelt Runcam Nano 2 kamerával és egy 200mW-os VTX-el van szerelve. Nyugodtan nevezhetjük a 2s Freestyle drónok koronázatlan királyának, mivel simán megérdemli!

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 May 19
Eredeti ár - $162 (55,080 ft) Kedvezményes ár - $149 50,660 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

Skyzone SKY02X FPV szemüveg kupon

Mivel volt szerencsém pár kezdő FPV drón szettet kipróbálnom és így utólag visszagondolva rájöttem, hogy sokkal jobban járunk ha egy előre összerakott szett helyett saját magunk rakunk össze egy olyan szettet ami jó minőségű és minden igényünknek megfelel.

Ebben az esetben bármikor továbbfejleszthetjük az FPV drón szettünket, például lecserélhetjük az FPV szemüvegünket egy komolyabb típusra, vagy akár a drónunkat és az RC távirányítónkat is és nem kell újra minden egyes részt külön-külön megvásárolnunk, mivel mindegyik része az FPV drón szettünknek (FPV drón + FPV szemüveg + RC távirányító) kompatibilis egymással.

Ez a kezdő FPV drón szett vált be számomra is a legjobban és mivel nagyon megtetszett az FPV szemüveges repülés, így továbbfejlesztettem kicsit a szettemet és lecseréltem az Emax FPV szemüvegemet a Skyzone SKY02X FPV szemüvegre ami egy kicsit komolyabb szemüveg kialakítású FPV szemüveg.

Most pedig jöjjenek a piacon kapható legjobb előre összeállított FPV drón szettek, amelyek tökéletesen alkalmasak az FPV repülés elsajátítására.

Legjobb kezdő FPV verseny drón szettek

Legjobb FPV verseny drón szettek kezdő drón pilótáknak

Egy forradalmian új ötletnek köszönhetően pár évvel ezelőtt már lehetett kapni kezdő vagy inkább gyakorlónak mondható (RTF) FPV verseny drón szetteket is, amelyekhez a drónon kívül, távirányítót és FPV szemüveget is kapunk a csomagban.

Természetesen ezek az FPV verseny drón szettek elsősorban a kezdő drón pilóták számára lettek kitalálva, hogy könnyedén és zökkenőmentesen sajátíthassák el az FPV szemüveggel való repülés alapjait.

Mára már viszont jobbnál jobb nagyon profi és hihetetlenül alacsony árazású kezdő FPV verseny drón szett közül van lehetőségünk választani. Mondanom sem kell, hogy ezeknek a szetteknek a használatával rengeteg pénzt és időt spórolhatunk meg, ráadásul maximálisan élvezetessé teszik az FPV szemüveggel való repülés alapjainak az elsajátítását.

Aki ezt az utat választja annak szinte garantáltan pozitív élményei lesznek az FPV szemüveggel való repüléssel kapcsolatban és ráadásul nagyon masszív alapokra tehet szert ez által.

A kezdő FPV verseny drón szettek forgalmazói közül az Emax gyártó cég az egyik élenjáró, amely rengeteg csúcs szuper modellt dobott a piacra ebben a kategóriában, ezek az FPV verseny drónok nemcsak tudásban de árban is verhetetlenek a piacon.

Mostanra bizonyosan kitaláltad kedves olvasó, hogy ebben a cikkben is nagyrészt az Emax gyártó cég drón modelljeiről lesz szó.

Mivel napjainkban ezek a legolcsóbb és legütősebb kezdő FPV verseny drón szettek, és persze a legkelendőbbek is, ezért természetesen Én is ezek közül szeretnék bemutatni párat, amelyek a lehető legideálisabb választások lehetnek a kezdő drón pilóták számára.

Nemcsak bemutatni fogom, hanem össze is fogjuk hasonlítani őket, hogy melyiknek mi az erőssége és miért épp azt a modellt érdemes választani.

Az Emax gyártó cég legjobb három kezdő FPV verseny drón modelljét fogom bemutatni, kezdjük is a listát az egyik legjobb és legolcsóbb kezdő kategóriás FPV verseny drón szettel.

Emax EZ Pilot – kezdő FPV verseny drón szett

Emax EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett

Az EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett az Emax egyik legújabb és legköltséghatékonyabb modellje, amely 25mW teljesítménnyel és 37 állítható frekvenciával rendelkezik.

Emax EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szettAz árazásával egyáltalán nem szálltak el mivel a teljes szett mindössze 30 ezer forint körüli összegért megvásárolható a Banggood webáruházban.

Egy 600 TVL CMOS kamerával van felszerelve, ami tökéletessé teszi az FPV szemüveggel való repülés gyakorlásához mint házon belül, de akár a ház körül is nyugodtan repülhetünk vele szélcsendesebb időben.

Négy darab 0816 jelölésű (brushed) azaz szénkefés motor hajtja meg, amelyek ha esetleg elkopnak könnyen pótolhatóak, mivel egy motor szett ára mindössze pár dollárba kerül hozzá.

Itt megjegyezném, van olyan drónom ami szénkefés motorokkal rendelkezik és több mint egy év rendszeres repülés után is tökéletesen működik, tehát nem hiszem, hogy túl sűrűn cserélni kell majd benne a motorokat.

Az EZ Pilot akkumulátora egy 3.7V-os 1s 450 mAh 80C/160C HV, azaz „High Voltage” akku ami természetesen 4.35v-ra feltölthető.

Verseny drónhoz képes nagyon jó 4-5 perc körüli repülési idővel rendelkezik és a drón súlya akkumulátor nélkül mindössze 35 gramm, így a közelgő drón szabályozásban valószínűleg az UAS C0 kategóriába fog esni, ami a 250g alatti drónokat jelöli.

Ezek a drónok nem lesznek engedélykötelesek így eseti légteret sem kell majd igényelni hozzájuk, magyarul akkor repülhetünk velük amikor csak szeretnénk.

Emax Tinyhawk FPV szemüvegMivel ugye ez egy RTF kezdő FPV verseny drón szett, így a drónon kívül kapunk egy 6 csatornás távirányítót is hozzá aminek az átviteli frekvenciája 2.4GHz ISM Band(2400MHz~2483.5MHz).

A távirányító és az FPV szemüveg 1-1 db 18650-es Lipo akkuval működik, amit tartozékként megkapunk hozzá a csomagban. Tartalék 18650-es akkumulátorokat pedig ezen a linken keresztül tudsz beszerezni hozzá.

Az RC távirányítón háromfajta repülés mód közül is van lehetőségünk választani, az első kettő az abszolút kezdőknek ajánlott, ezekben a módokban a drón automatikus magasságtartással rendelkezik, a legutolsó haladó módban pedig ugye már nincs meg az automatikus magasságtartás, így nekünk kell majd a verseny drónunkat a bal oldali joystickkal manővereznünk.

Roll, Pitch, Yaw, Throttle repülés módok1. Abszolút kezdő mód: Automatikus magasságtartással csak a jobb oldali joystickkal irányítunk, előre hátra jobbra és balra. (Roll, Pitch)

2. Kezdő mód: Ugyanúgy van automatikus magasságtartás, viszont itt már a bal oldali joystickkal körbe is forgathatjuk a verseny drónt. (Yaw)

3. Haladó mód: Ebben a módban akár csak a profik, automatikus magasságtartás nélkül tudunk repülni. (Acro mód)

Véleményem szerint ez a három fajta gyakorló mód nagyon jól ki lett találva, mivel így könnyedén elsajátíthatjuk az FPV szemüveggel való repülés alapjait, melyek arra épülnek, hogy az RC távirányítón keresztül biztonságosan irányítani tudjuk a verseny drónunkat a (Roll, Pitch, Yaw, Throttle) repülési módokon keresztül, ezekről a repülés módokról még biztosan hallani fogsz a későbbiekben, ezért érdemes őket megjegyezni.

Egy kategóriáján belül kimondottan jónak mondható, a kezdő drón pilóták számára kifejlesztetett FPV szemüveget is kapunk hozzá amelynek a képfelbontása 480×272 pixel. Az Emax EZ Pilot FPV verseny drón szettet nemsoká befogom mutatni videón keresztül is, és ebben részletesebben kifogok térni az FPV szemüvegre.

5 db 1s HV lipo akkumulátorTipp: Pár darab tartalék akkumulátort mindenképpen ajánlott beszerezned hozzá. Az Emax EZ Pilot gyári 450 mAh HV Lipo akkumulátorok kicsit borsos áron darabonként 8 dollár körül kaphatóak, viszont találtam egy sokkal jobb ajánlatot, amiben 5 darab 5PCS Gaoneng FPV Lipo Batteries 520mAh akkut kapsz mindössze 15 dollár körül. Ezek ugye nagyobb 520mAh kapacitásúak, így ráadásul még a repülési időt is kitolhatod velük kicsit.

Mivel a fent említett akkumulátorok nagyon kelendőek, ezért ha esetleg épp nincs raktáron belőlük, akkor alternatívaként tudom ajánlani hozzá a gyári Emax 450 mAh HV Lipo akkumulátorait.

Kezdő drón pilóták számára akik szeretnének megismerkedni és elsajátítani az FPV szemüveggel való repülés alapjait, ideálisabb és költséghatékonyabb szettet mint az EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett elég nehezen tudok elképzelni.

Emax EZ Pilot kezdő FPV drón szett bemutató (videó)

Olcsó árának köszönhetően pedig ideális ajándék lehet egy kedves ismerősöd vagy barátod számára, aki érdeklődik az FPV szemüveggel való repülések iránt.

 • Emax EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett kupon
  Emax EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett - Kuponkódok és kedvezmények

  Az EZ Pilot kezdő FPV verseny drón szett az Emax egyik legújabb és legköltséghatékonyabb modellje, amely 25mW teljesítménnyel és 37 állítható frekvenciával rendelkezik, kimondottan ideális drón az FPV szemüveggel való repülés elsajátításához.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2020 May 14
Eredeti ár - $152 (51,680 ft) Kedvezményes ár - $105 35,700 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

Az Emax nagyon bőkezű hozzánk mivel a csomagban rengeteg mindent kapunk az Emax EZ Pilot verseny drónunk mellé.

1x EZ pilot verseny drón
1x RC távirányító
1x FPV szemüveg
1x Leírás
1x Emax 1s HV 450mAh Lipo akkumulátor
1x Akkumulátor töltő, amivel egyszerre akár 6 db akkut is tölthetünk
1x Propeller szett (2x CW, 2x CCW)
1x Mini csavarhúzó
1x FPV szemüveg akku tartó
1x USB kábel
2x 18650-es Lipo akku

Emax Tinyhawk – kezdő FPV verseny drón szett

Emax Tinyhawk kezdő FPV verseny drón szett

Azok akik már böngészték az internetet a kezdő kategóriás FPV verseny drón szettekkel kapcsolatban, nagy valószínűséggel hallottak az Emax egyik legközkedveltebb modelljéről, az Emax Tinyhawk kezdő verseny drón szettről.

Egy méltán népszerű és kategóriáján belül az egyik legjobb kezdő FPV verseny drón szettről van szó, amit akár RTF vagy BNF verzióban is megvásárolhatunk.

Emax Tinyhawk kezdő FPV verseny drón szett

A BNF verzió hihetetlenül olcsón, mindössze 90 dollár körüli áron megvásárolható, az RTF szettben viszont kapunk hozzá távirányítót és FPV szemüveget is amelynek az ára szintén nagyon baráti, ha jól emlékszem legutóbb akciósan mindössze 150 dollár körüli áron láttam a Banggood webáruház oldalán keresztül.

Az Emax Tinyhawk szintén egy 25mW teljesítményű VTX-el rendelkezik csakúgy mint az Emax EZ Pilot, viszont ez a modell már 08025 jelölésű „brushless” motorokkal van szerelve a szénkefések helyett, amelyek hihetetlen magas 15000kv fordulatszámon képesek forogni.

A feltüntetett (KV) érték egyébként az 1V-ra eső üresjárati fordulatszámot jelöli, ezzel az értékkel általában csak a brushless (kefe nélküli) motoroknál találkozhatunk.

A távirányítója kicsit más mint az EZ Pilot verseny dróné, mivel ennél a modellnél már egy antennával szerelt RC távirányítót kapunk, így a repülési távolsága is kicsit több. Akkumulátorként pedig ugyanúgy egy 18650-es lipo aksit használhatunk hozzá.

A tartozékként kapott Emax FPV szemüveg teljesen ugyanaz mint az EZ Pilot dróné, viszont itt már 2 darab antennát kapunk hozzá egy helyett, melyek lakáson belüli repüléseknél minden bizonnyal hasznosak lehetnek számunkra.

A VTX pedig egy 600 TVL képfelbontású kamerával van felszerelve, amely tökéletes az FPV szemüveggel való repülés gyakorlásához.

Az Exax “Tiny Whoop”-nak is nevezett modelljeinek hatalmas előnye, hogy szinte mindegyik modell 1s HV lipo akkumulátorról működik, így ezeket az aksikat szinte mindegyik modellhez használhatjuk. Nincs ez másként az Emax Tinyhawk esetében sem, így nyugodtan használhatod az EZ Pilot verseny drónnál említetteket.

 • Emax Tinyhawk kezdő FPV verseny drón szett kupon
  Emax Tinyhawk - Kuponkódok és kedvezmények

  Az Emax Tinyhawk kezdő FPV verseny drón szett az Emax egyik legközkedveltebb modellje, amit nagyon baráti áron akár RTF vagy BNF verzióban is megvásárolhatunk.  Az egyik legjobb verseny drón kezdő drón pilóták számára.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2020 May 25
Eredeti ár - $157 (53,380 ft) Kedvezményes ár - $126 42,840 ft
Kuponkódok BGNEWSTINY, BGFLYING10
  Irány az ÜzletBanggood.com

Az Emax ezzel a szettel sem fukarkodik, az RTF verzióhoz a következőket kapjuk.

1x Emax Tinyhawk verseny drón
1x Hordtáska
1x RC távirányító
1x FPV szemüveg
1x Leírás
1x Emax 1s HV 450mAh Lipo akkumulátor
1x 4 portos USB akkumulátor töltő
1x Propeller szett (2x CW, 2x CCW)
1x Mini csavarhúzó
1x FPV szemüveg akku tartó
1x USB kábel

Emax Tinyhawk II – kezdő FPV verseny drón szett

Emax Tinyhawk II kezdő FPV verseny drón szett

Az EMAX Tinyhawk II verseny drón szettben tulajdonképpen majdnem ugyanazt kapjuk mint az első verzióban, azt leszámítva, hogy itt már egy sokkal komolyabb tudású verseny drónt kapunk a csomagban és a tartozék paletta is kibővült jó pár dologgal.

EMAX Tinyhawk II verseny drón szettTehát a távirányító és az FPV szemüveg teljesen megegyezik az első verzióhoz kapottal, ezért ezt most nem fogom újra részletezni.

Ami viszont mindenképpen említésre méltó, hogy az EMAX Tinyhawk II verseny drón egy kedvünk szerint állítható 25/100/200mW teljesítményű VTX-el van felszerelve. A 25mW általában bőven elég szokott lenni a lakáson belüli és a ház körüli repülésekhez, viszont a 100 vagy 200mW VTX teljesítménnyel akár már nagyobb repülési távolságból is lenyűgöző FPV élőképet kapunk.

Ez a modell már nagyobb 16000kv fordulatszámú 0802 jelölésű motorokkal van felszerelve, amire egyáltalán nem lehet panaszunk egy kezdő kategóriás FPV verseny drón szett esetében.

EMAX Tinyhawk II verseny drón szettAmin igazán meglepődtem, hogy a komolyabb verseny drónoknál is használt RunCam Nano 2, 700 TVL képfelbontású kamerával került forgalomba. Nos, ez az egyik legjobb micro FPV drón kamera a piacon ebben az árkategóriában.

Tulajdonképpen nem is tudom, hogy hogyan tudták összehozni ezt a verseny drón szettet ilyen olcsón ennyire jó minőségű cuccokkal.

A micro verseny drónoknál használt egyik legelterjedtebb és legközkedveltebb FrSky D8 protokollal kompatibilis vevővel van szerelve, tehát akár egy komolyabb HALL szenzoros RC távirányítóról is irányíthatjuk, mint mondjuk a RadioMaster TX16S, ami egyébként az egyik kedvenc RC távirányítóm.

Érdemes megemlítenem, hogy az EMAX Tinyhawk II verseny drón nem csak 1 cellás hanem akár 2 cellás akkumulátorról is üzemeltethető, ezáltal jóval több erő fog a rendelkezésünkre állni repülés közben.

Az Exax Tiny Whoop-ok között egyértelműen az EMAX Tinyhawk II verseny drón az egyik legjobb modell, ami azért az árazásán is észrevehető, mivel 57 ezer forint körüli összegért került ki a piacra.

Viszont ha azt nézem, hogy mit tud ez a verseny drón és mennyi mindent kapunk hozzá a csomagban, akkor véleményem szerint egyáltalán nem szálltak el az árazásával.

 • Emax Tinyhawk II kezdő FPV verseny drón szett kupon
  EMAX Tinyhawk II - Kuponkódok és kedvezmények

  Az EMAX Tinyhawk II FPV verseny drón szettben már egy 25/100/200mw teljesítményű VTX-el rendelkező verseny drónt kapunk, ami a méltán közkedvelt Runcam Nano 2-es kamerával van felszerelve és az FrSky D8 protokollal is kompatibilis. Jól hangzik, nem igaz?

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2020 May 25
Eredeti ár - $205 (69,700 ft) Kedvezményes ár - $179 60,860 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

EMAX Tinyhawk II verseny drón szettAz EMAX Tinyhawk II verseny drón szettben a következőket kapjuk.

1x Emax Tinyhawk II verseny drón
1x Carbon Fiber Hordtáska
1x Emax E6 RC távirányító
1x EMAX Transporter 5.8G FPV szemüveg
1x Leírás
1x Emax 1s HV 450mAh Lipo akkumulátor
1x Emax 2s HV 300mAh Lipo akkumulátor
1x 1S-2S USB akkumulátor töltő
1x Propeller szett (2x CW, 2x CCW)
1x Mini csavarhúzó
1x FPV szemüveg akku tartó
1x Micro USB kábel

A kezdő FPV verseny drón szettek előnyei

Már viszonlag kis összeg befektetésével is belekóstolhatsz a verseny drónozás világába és ráadásul mindent egyben megkapsz az RTF verseny drón szettekben. Nem kell külön sem távirányítót sem FPV szemüveget vásárolnod hozzá és a Betaflight beállításokkal sem kell bajlódnod mivel mindent kulcsrakészen, vagyis repülésre készen kapsz.

Ideális választás lehet ha új élményekre szeretnél szert tenni az FPV szemüveggel való repülés világában és szeretnéd elsajátítani a verseny drónnal való repülés alapjait.

Jó hír, hogy ha már megvásároltad az első kezdő kategóriás FPV verseny drón szettedet, akkor a hozzá kapott FPV szemüveget másfajta verseny drón modellekhez is használhatod majd.

Ha pedig megtetszett a hobbi és a lakáson belüli repülések is remekül mennek, akkor érdemes áttérned a repülésszimulátorokon való gyakorlásra, ahol már komolyabb verseny drónokkal is lehetőséged lesz a repülést gyakorolni.

Ehhez mindössze egy olcsó de jó minőségű RC távirányítóra lesz szükséged amely a verseny drón szimulátorokkal is kompatibilis, mint például a BetaFPV LiteRadio 2, és már kezdheted is a repülést.

 • BetaFPV LiteRadio 2 RC verseny drón távirányító
  BetaFPV LiteRadio 2 - Kuponkódok és kedvezmények

  BetaFPV LiteRadio 2 a piacon kapható egyik legjobb és legolcsóbb, kompakt méretekkel rendelkező RC távirányító, amely nagy örömünkre a Frsky D16 és D8 protokollokkal is kompatibilis.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2020 Aug 27
Eredeti ár - $69 (23,460 ft) Kedvezményes ár - $49 16,660 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com
Eredeti ár - $59 (20,060 ft) Kedvezményes ár - $45 15,300 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

Természetesen ezt az RC távirányítót a későbbiekben szinte bármelyik Frsky D16 vagy D8 kompatibilis vevővel szerelt verseny drónhoz használhatod majd. Rengeteg a piacon kapható kezdő kategóriás Freestyle FPV verseny drón, mint az Emax Tinyhawk Freestyle vagy az Emax Tinyhawk II Freestyle melyek alapból kompatibilisak a Frsky D8 protokollal.

 • Emax Tinyhawk Freestyle kezdő FPV verseny drón kupon
  Emax Tinyhawk Freestyle - Kuponkódok és kedvezmények

  Az Emax Tinyhawk Freestyle a piacon kapató egyik, ha nem a legjobb 1-2S akkumulátorról is használható 2.5inch-es propellerekkel szerelt freestyle verseny drónja, ami kezdő FPV pilótaként garantáltan az egyik legjobb választásod lehet.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 May 19
Eredeti ár - $129 (43,860 ft) Kedvezményes ár - $109 37,060 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

Emax TinyHawk Freestyle FPV verseny drón bemutató (videó)

 • Emax Tinyhawk II Freestyle kezdő FPV verseny drón
  Emax Tinyhawk II Freestyle - Kuponkódok és kedvezmények

  Az Emax Tinyhawk II Freestyle FPV verseny drón a legelső verziónak egy igencsak felturbózott változata, amely a méltán közkedvelt Runcam Nano 2 kamerával és egy 200mW-os VTX-el van szerelve. Nyugodtan nevezhetjük a 2s Freestyle drónok koronázatlan királyának, mivel simán megérdemli!

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2021 May 19
Eredeti ár - $162 (55,080 ft) Kedvezményes ár - $149 50,660 ft
  Irány az ÜzletBanggood.com

Emax TinyHawk Freestyle II – FPV verseny drón bemutató (videó)

Ha pedig olyan FPV verseny drónt vásárolsz amely nem kompatibilis a Frsky protokollal, akkor sincs semmi gond, mivel veszel egy Frsky vevőt és ráforrasztod a drón repülésvezérlőjére és máris repülhetsz vele. Az RC távirányítókról részletesebben az „RC távirányítók kezdő FPV verseny drón pilóták számára” című cikkemben olvashatsz.

A repülés szimulátorok használata nagyon jó kiinduló pont lehet a komolyabb verseny drónokkal való repülés fortélyainak az elsajátításához és ezen idő alatt biztosra veszem, hogy rengeteg hasznos információval fog bővülni a tudásod velük kapcsolatban.

FPV verseny drón repülés, így kezd el

FPV verseny drón repülésHogyan érdemes az FPV repülést elkezdeni? Nehéz az FPV szemüveges repülést megtanulni?

Ha ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, akkor az „FPV verseny drón repülés, így kezd el …” című cikkemben mindezekre választ kaphatsz.

Az első Freestyle FPV verseny drónod megvásárlása előtt mindenképpen érdemes ezeken a repülés szimulátorokon gyakorolnod és csak ezután megvásárolnod egy komolyabb FPV verseny drón modellt.

To top