Blog Termék Tesztek WiFi IP kamerák

Okos beltéri FULL HD WiFi IP kamera szinte ajándékba

FULL HD WiFi IP kamera

Ez egy olyan WiFi IP kamera amit nem érdemes, nem megvásárolni. Tulajdonképpen ez egy biztonsági WiFi kamera, amit rengeteg okos funkcióval láttak el a tervezők.

Akinek még nincs otthon WiFi IP kamerája, vagy egy új típust szeretne vásárolni, annak a Snowman WiFi IP kamera a lehető legtökéletesebb választás lehet.

Nemcsak az ára végett, ami nem több mint 6-7 ezer forint, hanem azért is mert amit ez a WiFi IP kamera tud az nem semmi!

A legjobb dolgokkal van felvértezve ami csak lehetséges és ugye mint említettem hihetetlenül olcsó is.

Ha szeretnéd többet megtudni a működéséről, akkor ajánlom figyelmedbe a következő videót.

FULL HD képfelbontás

WiFi IP kamera multi platformEz egy FULL HD (1080p) képfelbontással rendelkező WiFi IP kamera, ami ennyi pénzért szinte ajándéknak számít a piacon, mert ugye a legtöbb hasonló IP kamera ezen az áron maximum HD azaz 720p képfelbontású felvételeket tud készíteni.

De nemcsak ez az egyetlen erőssége a készüléknek, megjeleníthetjük a videó képet a számítógépünkön, tableten vagy akár Android / IOS operációs rendszerű okostelefonokon is egy applikáción keresztül, amit ingyenesen letölthetünk a Google Play vagy Apple áruházakból.

Természetesen az applikáció használata csak okostelefonokhoz szükséges. Számítógépes használatnál a WiFi IP kamera videó képét akár teljes képernyőméretben is megjeleníthetjük bármilyen böngészőn keresztül és még rá is zoomolhatunk a megfigyelni kívánt részre.

A világ bármely pontjáról megtekintheted IP kamerád képét bármelyik böngészőben, amint regisztráltál az EyePlus weboldalán.

Mivel a Snowman WiFi IP kamera már nem kapható, így egy sokkal újabb alternatíváját szeretném a figyelmedbe ajánlani, ami nem más mint a SDETER beltéri 1080P WiFi IP kamera.

Kétféle applikációval is teszteltem a kamerát, az egyik az eredeti EyePlus app a másik pedig a Banggood által kifejlesztett Guudgo applikáció. Mindkettő tökéletesen fut az okostelefonomon.

Mivel a Guudgo a Banggood egyik saját márkája, gondolom a Guudgo appot az eredeti EyePlus appról koppintották.

Talán a Guudgo app kicsit jobb, bár nincs sok különbség a kettő között.

355 fokban körbeforgatható

IP kamera 360 fokban körbeforgathatóAz IP kameránkat 355 fokos szögben horizontálisan körbeforgathatjuk vagy vertikálisan 55 fokos szögben a beépített motor segítségével és a már megemlített applikáció használatával.

120 fokos nagy látószögű lencsékkel van felszerelve, ami önmagában körbeforgatás nélkül is igen nagy területet képes megfigyelni.

A 4x-es digitális zoom segítségével pedig kedvünk szerint rázoomolhatunk az általunk kiválasztott részre.

Mozgásérzékelés

Nem csak megfigyelni tudjuk a dolgokat, hanem használhatjuk a készüléket mozgásérzékelőként is, tehát ha mozgást érzékel a kamera, akkor automatikusan bekapcsol és elkezdi rögzíteni a felvételt.

Külön beállíthatjuk, hogy küldjön figyelmeztető üzenetet okostelefonunkra ha bármilyen mozgást érzékel. Azt is megadhatjuk, hogy milyen időközönként szeretnénk egy összefoglalót kapni az eseményekről.

Nem csak a telefonos értesítés elérhető, hanem akár beállíthatjuk a készüléket, hogy emailben kapjuk meg az üzenetet.

Nem kell mondanom, hogy ez mennyire hasznos funkció, főleg akkor ha épp nem vagyunk otthon és netán illetéktelenek hatolnának be a tulajdonunkban lévő ingatlanba.

Így az eseményt megörökíthetjük és a felvételt, mint bizonyítékot bármikor felhasználhatjuk jogaink érvényesítéséhez.

Mozgásérzékelés WiFi IP kameraÉjszakai Üzemmód (éjjellátó)

A Snowman WiFi IP kamera infrared érzékelőkkel van ellátva, így a készülék teljes sötétségben is tökéletesen lát körülbelül 15 méter hatótávolságon belül.

Az éjszaka rögzített felvételek meglepően jó minőségűek, főleg ha be van kapcsolva a HD videó mód.

Az éjjellátó üzemmódban készült felvételek fekete-fehérek mivel ugye éjszaka nem lehet látni a színeket.

Videófelvétel tárolása felhőben vagy mikro SD kártyán

WiFi IP kamera adattárolás felhőben A Snowman WiFi IP kamera képes a videófelvételeket egy mikro SD kártyán tárolni, ami maximum 64 GB-os lehet.

Ami külön dicséretet érdemel,  hogy a megadott eseményeket véglegesen is menthetjük egy felhő alapú adattárolóba, melyhez csak nekünk van hozzáférésünk és a felvételeket is csak mi tudjuk törölni.

Kétirányú hangátvitel

ZS – GX1 WiFi IP kamera kétirányú hangátvitel Ha épp nem vagyunk otthon és megszeretnénk nézni mi történik otthon a lakásban, akkor ezt egy gombnyomással megtehetjük, nem csak a videó képet nézhetjük hanem hozzászólhatunk az eseményekhez is a kétirányú hangátvitelnek köszönhetően.

Tehát bárkivel aki otthon van ingyenesen tudunk beszélni a beépített mikrofon és hangszóró segítségével.

Nekem kimondottan tetszik ez a funkció mert vannak kis állataim a lakásban és ha nem vagyok otthon, a kamerán keresztül látom őket és hozzájuk is szólhatok.

A Guudgo app használata közben felfedeztem, hogy még egy rendőrségi sziréna funkció is van rajta, így akár jól ráijeszthetünk a betörőre is, ha épp arra járna. 🙂

Több felhasználó kezelése

WiFi IP kameránk képét egyszerre több eszközön is megjeleníthetjük. Tehát akár mobilokon, tableteken vagy asztali gépeken, egyszerre több felhasználónak is engedélyezhetjük IP kameránk képének megjelenítését.

Ez nagyon hasznos tud lenni, ha mondjuk családtagjaink vagy barátaink számára is hozzáférést szeretnénk biztosítani IP kameránk használatához.

Nagyon jó hír, hogy a felhasználók száma nincs limitálva, így bármennyi felhasználót engedélyezhetünk. Ehhez nem kell mást tennünk, csak megosztani velük a belépési adatainkat.

Több kamera kezelése

Amit még érdemes megemlíteni, hogy egyszerre több IP kamera kezelésére is lehetőségünk van mobilalkalmazáson vagy weboldalon keresztül az osztott képernyős üzemmódban.

Tehát ha több szobába is be szeretnénk üzemelni kamerákat, akkor ezt könnyedén megtehetjük, mivel minden egyes Snowman WiFi IP kamera, külön IP címmel rendelkezik.

WiFi IP kamera

WiFi IP kameraMint az a nevében is benne van ez egy WiFi IP kamera, tehát természetesen WiFi-n keresztül tudjuk használni a készüléket.

A gondos tervezők viszont ellátták egy Ethernet csatlakozóval is, ha valakinek nincs WiFi kapcsolatra lehetősége, akkor szimplán kábelen keresztül is csatlakozhat az internetre.

A Snowman WiFi IP kamera beüzemeléséhez, mindössze WiFi kapcsolatra és egy USB portra van szükségünk.

Tartozékként kapunk hozzá egy micro USB / USB kábelt, amit könnyen csatlakoztathatunk például a számítógépünkhöz, vagy akár használhatjuk a szintén tartozékként kapott 5V-os hálózati töltőt is.

Az IP kameránkat használhatjuk lakáson belül bárhol, például letehetjük az asztalra vagy felszerelhetjük akár falra vagy mennyezetre is a tartozékként kapott tartóval és csavarokkal.

Az EyePlus felhasználói kézikönyvet itt találod a Guudgo verziót pedig itt. Mint már említettem személy szerint a Guudgo app használatát javaslom, mivel ez egy továbbfejlesztett verzió.

Tipp! A P2P funkcióval rendelkező Hiseeu P2P 16CH NVR használatával, pedig akár egy teljes otthoni kültéri és beltéri biztonsági kamera rendszert is felépíthetünk szinte fillérekből.

A P2P-nek köszönhetően semmilyen bonyolult hálózati beállításra nincs szükség az IP kamerád külső eléréséhez, simán csatlakoztatod az IP kamerádat a helyi hálózatodra ezután beírod a WiFi elérési adatokat és készen is vagy.

Ha esetleg kültéri WiFi IP kamerákat is szeretnél csatlakoztatni a Hiseeu P2P 16CH NVR-hez, akkor a következő kültéri vízálló WiFi IP kamerákat ajánlom a figyelmedbe.

  • Hiseeu P2P 16CH NVR felvevő Kupon
    Hiseeu P2P NVR - Kuponkódok és kedvezmények

    A Hiseeu P2P egy kompakt méretekkel rendelkező kimondottan megbízható és könnyen kezelhető NVR rögzítő, melyet kisebb 4-8 kamerás otthoni CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszerek kiépítéséhez ajánlunk. 

    Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 06
Eredeti ár - $69 (23,460 ft) Kedvezményes ár - $57 19,380 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Snowman WiFi IP Kamera bemutató

WiFi IP Kamera hozzáadása NVR felvevőhöz és mobil apphoz

Ebben a videóban megmutatom, hogy hogyan tudod a WiFi IP kamerádat hozzáadni mobil applikációhoz és akár NVR felvevőhöz is.

Összegzés

A Snowman WiFi IP kamerát jelenleg egy android operációs rendszerű telefonnal használom a Xiaomi Redmi 5 Plus okostelefonnal, melyen kifogástalanul fut a kamera applikáció és eddig semmiféle hibát nem tapasztaltam a használata közben.

Ennyire sokrétű és ráadásul olcsó termékkel nagyon ritkán találkozom a piacon, az év legjobb döntése volt számomra, ennek a WiFi IP kamerának a megvásárlása.

Nagyon megvagyok vele elégedve és amióta használom, sokkal nyugodtabban megyek el otthonról vagy például egy hosszabb nyaralásra.

Külön tetszik, hogy nem csak látom a kamera képét, hanem a kétirányú hangátvitelen keresztül, beszélgetni is tudok az otthon lévőkkel, vagy épp a kis állataimhoz is szólhatok.

A 355 fokos forgatással pedig mindent megnézhetek amire csak kíváncsi vagyok, ezzel nagyon jókat el tudok szórakozni. A 4x-es zoom funkciónak pedig külön örülök, mert így a részleteket is megnézhetem.

Összevetve eddig semmilyen negatívumot nem tudok mondani erről a WiFi IP kameráról, úgy ahogy van tökéletesen megfelel számomra.

Véleményem szerint ebben az árkategóriában nem az egyik, hanem ez a legjobb WiFi IP kamera amivel eddig találkoztam.

FULL HD WiFi IP kameraSnowman WiFi IP kamera vásárlás

Ha egy sokrétű és megbízható IP kamerát szeretnél vásárolni a lehető legolcsóbban, akkor a Snowman WiFi IP kamera az egyik legjobb választásod lehet.

A Banggood webáruházban kapható, olcsó ára végett szinte bármilyen szállítási móddal Áfa és Vám mentesen megvásárolhatod.

Én a „Priority Direct Mail” szállítási módon keresztül vásároltam meg és 7 nap múlva már nálam is volt az IP kamera, áfa és vámmentesen.

Ha másik szállítási móddal szeretnéd megvásárolni és van rá lehetőség, akkor jelöld be a „checkout” oldalon a „tariff insurance” opciót, így ha véletlenül áfát kellene fizetned, akkor azt a Banggood 100%-osan visszafogja fizetni Neked.

Mivel a Snowman WiFi IP kamera már nem kapható, így egy sokkal újabb alternatíváját szeretném a figyelmedbe ajánlani, ami nem más mint a SDETER beltéri 1080P WiFi IP kamera.

CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszer otthonra

CCTV WiFi IP kamera megfigyelő rendszerHa nem csak egy WiFi IP kamerát szeretnél használni, hanem mondjuk szeretnél kiépíteni egy komplett kültéri és beltéri CCTV biztonsági IP kamera megfigyelő rendszert otthonra, akkor a következő cikket ajánlom figyelmedbe.

CCTV biztonsági WiFi IP kamera megfigyelő rendszer otthonra szinte fillérekből

Az egész rendszer nem több mint 25 ezer forintból kivitelezhető.

To top