Akciókamerák Blog Termék Tesztek

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt – Végre megérkezett!

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt

Ez egy akciókamera teszt lesz, mert végre megérkezett a SJCAM SJ8 Pro akciókamerám, a GearBest webáruház jóvoltából, mivel ugye elsősorban ők szponzorálják a termék bemutató cikkeimet a rendelkezésemre bocsájtott termékeken keresztül.

Természetesen mint mindig, ezt most is nagyon köszönöm Nekik!

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt

SJCAM SJ8 Pro akciókamera tesztA SJCAM SJ8 termékcsaládban három fajta modell közül is választhatsz, melyek a „Pro”, a „Plus” és az „Air” neveket viselik.

Mivel árban nem sok különbség van az említett modellek között, viszont tudásban annál nagyobb, ezért ebben az akciókamera tesztben természetesen a legnagyobb tudású és legjobb akciókamerát fogom bemutatni, ami ugye nem más mint a SJCAM SJ8 Pro akciókamera.

 

SJCAM SJ8 PRO akciókamera teszt – Gimbal nélkül!

A SJCAM SJ8 Pro most féláron kapható!

Ennek az akciókamerának az ára nemrég még 269 dollár körül mozgott, viszont akcióban a teljes szett rengeteg tartozékkal együtt, most mindössze 165 dollárba kerül.

Hát nem semmi, hogy egy profi, körülbelül 80 ezer forintos akciókamerát, most szinte féláron megvásárolhatsz.

Például itthon az árukeresőn a legolcsóbban, 75 ezer forint körüli áron kapod meg, plusz szállítási költség, így ha megtetszett, akkor mindenképpen a GearBest webáruházban érdemes megvenned.

 • SJCAM SJ8 PRO kupon kód
  SJCAM SJ8 PRO - Kuponkódok és kedvezmények

  A SJCAM SJ8 Pro akciókamerával garantáltan gyönyörű 4K képfelbontású videófelvételeket készíthetsz, tökéletesen kép stabilizált minőségben.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 05
Eredeti ár - $299 (101,660 ft) Kedvezményes ár - $252 85,680 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

Jelenleg a piacon kapható egyik legjobb akciókamera a SJCAM SJ8 Pro, mindössze egyetlen ellenfele van, ami ugye nem más mint a GoPro, így akár méltán nevezhetjük a legjobb GoPro alternatívának is.

Jó hír, hogy a magyar nyelv is megtalálható benne, így ideális választás lehet az angolul nem beszélők számára is.

SJCAM SJ8 Pro akciókamera

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt

A SJCAM SJ8 Pro akciókamera nagyon igényes külsővel rendelkezik ami tapintásra is kellemes, mivel a kameraház nagyon jó minőségű gumírozott anyagból készült.

Most pár szóban jöjjenek az akciókamera erősségei, ezután természetesen a részletes akciókamera teszt sem marad el.

SJCAM SJ8 Pro akciókamera

Ezzel az akciókamerával, akár 4K 60fps-ben is készíthetsz professzionális minőségű videó felvételeket, és nagyon jó hír, hogy 6-aixs elektronikus képstabilizálással rendelkezik, ami akár 4K felbontásban 30fps-ben is elérhető.

A képtorzítás korrekció sem hiányzik a listáról, ami szerintem egy nagyon hasznos funkció.

Ezen felül a kamera rendelkezik 8x digitális zoommal, a 12 megapixeles kamerájával pedig hihetetlenül jó minőségű fotókat lőhetsz, akár RAW formátumban is.

Jó hír, hogy a „Time Lapse” funkció sem hiányzik a palettájáról és lassított felvételeket is készíthetsz vele. Ezen kívül a záridő „Shutter Time” és a fényérzékenység (ISO) manuális beállítására is lehetőséged van.

A SJCAM SJ8 Pro nem véletlenül egy professzionális akciókamera, melyben nem csak a H.264 hanem a H.265 fájl tömörítési formátum is elérhető, így akár feleannyi helyet fognak a készített fájlok elfoglalni.

Természetesen ennél jóval több kitűnő funkcióval rendelkezik a SJCAM SJ8 Pro akciókamera, amit a most következő részletesebb akciókamera tesztben fogok bemutatni.

4K 60fps videófelvétel készítés

SJCAM SJ8 Pro akciókamera videó felbontásokHát a minőséggel úgy látom nem lesz probléma, mivel a SJCAM SJ8 Pro 4K, azaz 3840×2160 pixel felbontásban 60fps mellett is képes videófelvételeket készíteni.

Természetesen a kisebb felbontások, mint a 2.7K, 1080p és a 720p is szintén elérhetőek.

Külön tetszik, hogy nem csak a szokásos 30/60fps az elérhető a különböző felbontásoknál, hanem 4K és 2.7K felbontásban választhatjuk, akár a 25/30/50 és 60fps képkocka sebességet is.

FULL HD módban pedig még több fps (frame per second) közül választhatunk, melyek a 24/25/30/50/60 és a 120fps.

Ha mondjuk lassított felvételeket szeretnénk készíteni, akkor a 120fps igencsak nagy hasznunkra lehet, főleg hogy FULL HD, azaz 1920×1080p képfelbontásban is elérhető.

A HD minőségben (1280×720p) készített felvételekhez, pedig a 240fps is a rendelkezésünkre áll, ami szerintem fantasztikus teljesítmény.

SuperView

Ezeken a felbontásokon kívül, csakúgy mint a GoPro akciókameránál, még egy fajta „Ultra” névre keresztelt képfelbontás is helyet kapott, ami tulajdonképpen a „SuperView” megfelelője.

Ebben a felbontásban a normál, azaz 4:3-as képarányt a kamera automatikusan 16:9-esre nyújtja, pont olyanra mint a szélesvásznú filmek.

A SuperView képfelbontás a „4K ultra” és „1080p ultra” felbontásokon keresztül érhető el a kamera menüjén keresztül.

12 megapixeles kamera

SJCAM SJ8 Pro akciókamera kép felbontásokA SJCAM SJ8 Pro akciókamera 12 megapixeles 170°-os nagy látószögű optikával rendelkezik, amivel mint már említettem akár RAW formátumban is elkészítheted a fényképeidet.

A RAW formátumban mentett fényképeket, ezután könnyedén módosíthatod szinte bármelyik képszerkesztő programmal.

A fényképeidet pedig a következő, a képen látható képfelbontásokban tudod elkészíteni.

Rengeteg beállítási lehetőséged van a kamera menüjén keresztül, mint például a záridőt, a fehér fény egyensúlyt vagy a fényérzékenységet (ISO) is beállíthatod manuálisan, hogy a lehető legjobb minőségben készüljenek el a fényképeid.

Az expozíciós értéket is beállíthatod az (EV) opción keresztül, amivel kompenzálni tudod ha a jelenet túl világos vagy épp túl sötét.

Sőt, a fénymérés (Metering) opción keresztül még azt is beállíthatod, hogy a jelenet melyik része élvezzen elsőbbséget a teljes kép fényerejének beállításakor.

Csak párat soroltam fel a rengeteg beállítási lehetőségből, hogy szemléltessem mit is tud ez az akciókamera.

A SJCAM SJ8 Pro nem véletlenül kapta a Pro jelzőt, mivel ténylegesen egy professzionális akciókameráról van szó.

Ha kíváncsi vagy az összes beállítási lehetőségre, akkor az akciókamera felhasználói kézikönyvében mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban. Ebben a cikkben nem szándékozom az összes opciót bemutatni, mivel akkor jövő karácsonyig írhatnám ezt a cikket. 🙂

Képtorzítás korrekció

A képtorzítás korrekció használatával a 170°-os nagy látószögű optikának a halszemes torzítását korrigálhatjuk, aminek a használatán keresztül tulajdonképpen egy 90°-os torzítás mentes látószöget kapunk.

Elektronikus képstabilizálás (EIS)

Természetesen a SJCAM SJ8 Pro 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorral, közismert nevén EIS is rendelkezik, amely elérhető mindegyik felbontásban, a 4K 60fps kivételével, mivel ebben a hatalmas felbontásban ennél a képkocka sebességnél jelenleg ezt igen nehéz lenne megvalósítani.

Viszont nagyon jó hír, hogy az elektronikus képstabilizátor (EIS) 4K 30fps-ben is elérhető, köszönhetően a SJCAM SJ8 Pro csúcstechnológiás Ambarella H22-es processzorának.

8x digitális zoom

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt - 8x zoom

A 8x-os digitális zoom segítségével felvétel közben, akár rá is tudunk zoomolni a megörökíteni kívánt objektumra.

Dupla kijelző és érintő képernyő

A SJCAM SJ8 Pro akciókamera a piacon kapható egyik legnagyobb méretű 2.33 inch-es érintő képernyős hátlapi LCD kijelzővel rendelkezik, amin keresztül fantasztikusan jól látható minden adat.

Mivel ugye dupla kijelzővel rendelkezik, így helyet kapott rajta egy nagyon hasznos 0.96 inch-es előlapi kijelző is, amin keresztül láthatjuk az aktuális időt, a micro SD kártyánkon lévő szabad memória helyet, ezen kívül a beállított képfelbontásról is tájékozódhatunk, és a készülék akkumulátor töltöttségi szintjét is kijelzi számunkra.

Ha pedig videó módban vagyunk, akkor természetesen az éppen rögzített felvétel hosszáról is tájékoztatást kapunk a kijelző számlálóján keresztül.

Type-C csatlakozó

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt - Type-C csatlakozó

Nagyon örülök, hogy a SJCAM újításának köszönhetően, nem a szokásos micro USB port kapott helyet a készüléken, hanem napjaink legmodernebb csatlakozója a Type-C, ami hihetetlenül gyors adatátvitelt tesz lehetővé számunkra.

Természetesen ezen a csatlakozón keresztül tudjuk a készülék akkumulátorát is tölteni, a tartozékként kapott USB Type-C kábel segítségével.

Külső Mikrofon

SJCAM SJ8 Pro külső mikrofonBizony, a Type-C csatlakozón keresztül külső mikrofont is tudunk a készülékhez csatlakoztatni, ami ugye értelemszerűen Type-C csatlakozóval rendelkezik.

Véleményem szerint a külső mikrofon használatával sokkal jobb hangminőségű videófelvételeket tudunk készíteni, ezért mindenképpen érdemes egyet beszereznünk hozzá.

Ez a külső mikrofon nem tartozéka a csomagnak, viszont jó hír, hogy a SJCAM piacra dobott egy kompatibilis külső mikrofont hozzá, amit ha szeretnél itt tudsz megvásárolni.

Mivel a gyári SJCAM mikrofon monó hanggal képes a hangot rögzíteni, viszont a kamera képes a hangot sztereóban is felvenni, ezért készítettem hozzá egy egyedi Type-C csatlakozó kábelt, amin keresztül a Sony ECM-CS3 sztereó mikrofonomat is csatlakoztatni tudom hozzá, így sztereó hanggal tudom most már a felvételeimet rögzíteni.

 

Ezzel a Type-C kábellel egyébként bármilyen 3.5 Jack csatlakozóval ellátott mikrofont hozzá lehet csatlakoztatni.

 

Ha érdekel hogyan csináltam, iratkozz fel a Facebook csatornámra és küldj egy üzenetet ezzel kapcsolatban. 🙂

1200mAh-es nagy kapacitású akkumulátor

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt – tartalék akkumulátorA SJCAM SJ8 Pro akciókamera egy 3.8 Voltos 1200mAh-es Li-ion akkumulátorral rendelkezik, mellyel 4K 30fps-ben körülbelül 90 perces videófelvételt tudunk elkészíteni.

Eddig még egy akciókameráról sem hallottam, ami 4K-ban képes lenne erre. Mivel FULL HD 60fps-ben használom a legtöbbet, ezért leteszteltem, hogy ebben a felbontásban ugyan milyen eredményeket produkál.

Hát nem semmi, mivel az egyik erdei túrám alkalmával 137 perces videófelvételt készítettem vele 60fps-ben 1920×1080p képfelbontásban. Ezt eddig egyik általam tesztelt akciókamera sem tudta teljesíteni.

A legtöbb akciókamera a piacon 1000mAh-es akkumulátorral kerül forgalomba, a SJCAM SJ8 Pro viszont ugye 1200mAh-es Li-ion akkumulátorral van felvértezve, ami szerintem kitűnő ötlet volt a SJCAM részéről.

SJCAM Zone applikáció

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt - SJCAM Zone applikáció

Akár 2.4GHz vagy 5GHz WiFi kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatjuk a SJCAM SJ8 Pro akciókameránkat az okostelefonunkhoz, és a „SJCAM Zone” applikáció segítségével akár azon keresztül is irányíthatjuk a kameránkat, csakúgy mintha az érintő képernyőt használnánk.

Az appot hozzá természetesen ingyenesen letöltheted Android típusú telefonokhoz a Google Play vagy iOS telefonokhoz az Apple Store webáruházakból.

Tipp: A tartozékként kapott USB OTG kábel segítségével és egy USB átalakító adapter kábel használatával, ami micro USB méretűre alakítja át a normál USB csatlakozót, akár csatlakoztathatjuk a kameránkat közvetlenül az okostelefonunkhoz is.

 

A gyors adatátvitelnek köszönhetően, pedig pillanatok alatt átmásolhatjuk a készüléken tárolt felvételeinket az okostelefonunkra és akár egy gombnyomással megoszthatjuk azokat a kedvenc közösségi oldalainkon mint a Facebook vagy a YouTube.

A csomag tartalma

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt – a csomag tartalma

A csomagban megkapjuk a SJCAM SJ8 Pro akciókamerát és egy darab akkumulátort hozzá, 1db 30 méterig vízálló tokot, 1db tartalék hátlapot a tokhoz amivel az érintőképernyőt is tudjuk használni maximum 3 méteres vízmélységig, 1db USB Type-C csatlakozó kábelt (ez sajnos lemaradt a képről), 1db használati útmutatót és rengeteg, összesen 11db nagyon hasznos kiegészítőt hozzá.

A SJCAM volt olyan jó fej, hogy még két nagy SJCAM logó matricát is küldött hozzá, amit ha szeretnénk felragaszthatunk bárhová.

Ajánlott kiegészítők

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt - hasznos kiegészítőkMint minden akciókamerához, a SJCAM SJ8 Pro-hoz is érdemes pár hasznos kiegészítőt beszereznünk, amelyek a későbbiekben nagy segítségünkre lehetnek a kamera használata közben.

Most bemutatok pár igazán hasznos tartozékot amelyeket már beszereztem az SJ8 PRO akciókamerámhoz.

Mini Tripod

A képen látható „Mini Tripod”, azaz kis állványt még az EKEN H6S akciókamerámhoz kaptam, viszont a GearBest webáruház oldalán keresztül rengeteg hasonlót tudsz beszerezni hozzá szinte fillérekért. A Mini Tripodokat itt találod meg.

Ennek a kis tripodnak már nagyon sokszor hasznát vettem, ezért mindenképpen nagyon hasznosnak tartom. Mint azt a képen is láthatod, az akciókamera egy műanyag keretben van felszerelve a mini tripodra.

Műanyag biztonsági keret

Ez a keret nagy mértékben megvédi az akciókamerát a külső behatásoktól és minimálisra tudja csökkenti a kamera esetleges sérülését, mint például ha véletlenül elejted, mivel a vastag műanyag keret elnyeli az ütődéskor keletkezett energiát.

Ez a keret az egyik leghasznosabb tartozék amit ez idáig vettem hozzá és csupán pár dollárba kerül, így mindenképpen érdemes egyet beszerezned hozzá. A műanyag biztonsági keret itt kapható.

SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt – tartalék akkumulátorTartalék akkumulátor és töltő

Mivel a készülékhez egy darab akkumulátort kapunk, viszont rengeteg olyan szituáció előfordulhat, ahol az egy darab akku nem biztos, hogy elég lesz, így beszereztem hozzá két darab tartalék akkumulátort és egy hozzá való töltőt is.

Jelenleg a GearBest webáruházban kaphatóak a legolcsóbban az eredeti SJCAM SJ8 Pro akkumulátorok és a töltő, amit itt tudsz beszerezni hozzá.

Lencsevédő kupak, UV szűrő lencse és képernyővédő fólia

SJCAM SJ8 Pro lencsevédő kupak, UV szűrő lencse és képernyővédő fóliaTaláltam még egy nagyon hasznos kiegészítő csomagot, amit azonnal meg is vásároltam, mivel ellenállhatatlanul hasznos dolgokat tartalmazott.

A csomagban volt egy fekete színű SJCAM felirattal ellátott lencsevédő kupak és egy UV fényszűrő lencse, ami ugye akár a kamera lencséjének védelmét is szolgálhatja.

Ezen kívül még egy képernyővédő fóliát is kapunk, amit a készülék hátlapi kijelzőjére kell felragasztanunk és így megvédi a kijelzőt a külső behatásoktól és természetesen a karcoktól.

Az AliExpress weboldalán találtam rá ezen a linken keresztül.

SJCAM Gimbal 2 kuponSJCAM Gimbal 2

Egy tökéletes akciókamerához mint az SJCAM SJ8 Pro természetesen egy tökéletes gimbal illik mint például az SJCAM Gimbal 2 ami nagyszerű választásod lehet.

Az SJCAM Gimbal 2 most hihetetlenül kedvezményes áron kapható, a kupon kódokat hozzá itt találod:  SJCAM Gimbal 2 kupon.

Hohem iSteady PRO 2 akciókamera gimbal

iSteady Pro 2 akciókamera gimbal

Épp most kezdtem el a Hohem iSteady Pro 2 akciókamera gimbal tesztelését és nagyon megvagyok lepődve az eredményeken! Mivel véleményem szerint ez egy lényegesen jobb stabilizátor mint az SJCAM Gimbal 2 és árban sem kerül többe nála, ezért mindenképpen ezt a modellt ajánlom a SJCAM SJ8 PRO akciókamerához.

Természetesen az SJCAM Gimbal 2 is nagyon jó, viszont lényegesen kevesebbet tud a Hohem iSteady Pro 2 akciókamera gimbalnál.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért jobb az iSteady Pro 2 akciókamera gimbal, akkor feltétlen olvasd el az „iSteady Pro 2 akciókamera gimbal teszt” című cikkemet, amiben részletesen bemutatom.

Tapasztalatok és tippek

Ha a H.265 fájl tömörítési formátumot használom a videófelvételeim elkészítésénél, akkor észrevettem minőségbeli csökkenést, ezért szerintem mindenképpen a H.264 fájl tömörítési formátumot érdemes használni, mivel ezzel tökéletesen működik a kamera.

A SJCAM SJ8 Pro akciókamera gyönyörű videófelvételeket készít nappali fénynél, viszont kevés fénynél a felvételek eléggé sötétek. Ezért a gyári MAX100 beállítást, az ISO beállítások alatt érdemes átállítani a MAX3200 vagy a MAX6400 értékekre, és így kevesebb fénynél is remek videófelvételeket fog készíteni.

Nekem eddig, kevesebb fénynél a MAX3200 ISO beállítás vált be a legjobban, persze ez nagyban függ az aktuális fényviszonyoktól is.

Még egy nagyon fontos dolog, az akkumulátort a bekapcsolt WiFi opció nagymértékben meríti, ezért érdemes azt kikapcsolni ha nincs rá szükség.

Mivel a kijelző fényerejének a beállítására is lehetőségünk van, így érdemes a fényerőt lejjebb vennünk a „Brightness” opción keresztül és így szintén növelni tudjuk az akkumulátor üzemidejét.

Észrevettem, hogy ha az EIS be van kapcsolva, akkor nem lehet a digitális zoomot használni, mivel az nem elérhető ennél a beállításnál.

Amin javítani lehetne

A kamera előlapi kijelzője hamar felmelegszik, ezért érdemes azt a beállításokban kikapcsolni, ha nem életbevágóan fontos a használata.

Viszont ettől függetlenül, még sosem volt vele gondom.

Ami tetszik a SJCAM SJ8 Pro akciókamerában

Ha a lehető legegyszerűbben fogalmaznám meg a választ, akkor ide csak annyit írnék, hogy minden!

Viszont, akkor Te kedves olvasó nem biztos, hogy teljesen megelégednél ezzel a válasszal, így most jöjjön a szubjektív véleményem a SJCAM SJ8 Pro akciókamerával kapcsolatban.

A SJCAM SJ8 Pro akciókamera, annyira jó képstabilizálással rendelkezik, hogy még gimbalt sem feltétlenül kell hozzá használnom, és olyan csúcs minőségű gyönyörű színvilággal rendelkező videó felvételeket készít, amitől teljesen elvagyok ájulva.

Messze nem gondoltam volna, hogy ez az akciókamera ennyire szép felvételeket fog készíteni, ezért nagyon kellemesen csalódtam benne.

Nagyon tetszik, hogy a Type-C csatlakozón keresztül egy külső mikrofont is csatlakoztatni tudok hozzá, és így teljesen olyan mintha egy kis mini stúdiót vinnék magammal, így nem csak a videófelvételem, hanem annak a hangja is csúcs minőségben kerül rögzítésre.

Ezt az akciókamerát szinte mindenféle videós munkákhoz tudom használni, legyenek azok kültéri, vagy a képtorzítás korrekció funkciónak köszönhetően akár beltéri felvételek.

Mivel igen kis méretű, így könnyedén bárhová magammal vihetem, és amikor csak szeretném elővehetem és elkészíthetem vele a jobbnál jobb minőségű videó felvételeimet és fényképeimet.

Azt hiszem megtaláltam azt az akciókamerát, amit tényleg mindenhová magammal fogok vinni, legyen az a nyaralásom, vagy épp egy a munkámmal kapcsolatos utazás.

Összegzés

Szinte azonnal a kedvenc akciókamerámmá vált, amint megkaptam és elkészítettem az első videófelvételemet vele.

Mivel ugye van egy Youtube csatornám és rengeteg termék bemutató vagy épp drón repülés teszt videót készítek, ezért számomra nagyon fontos, hogy a lehető legjobb minőségben készítsem el a felvételeimet.

Így az egyik legfontosabb dolog számomra, hogy olyan akciókamerát használjak, amivel igazán jó minőségű felvételeket tudok készíteni.

SJCAM SJ8 Pro VS ThiEYE T5 Edge

SJCAM SJ8 Pro VS ThiEYE T5 Edge

Eddig a ThiEYE T5 Edge akciókamerát használtam a videófelvételeim elkészítéséhez, és tökéletesen megvoltam vele elégedve, mivel egy igazán fantasztikus kamera, ami remek minőségű videófelvételeket készít.

Viszont amióta a SJCAM SJ8 Pro akciókamerát használom, egyszerűen elvagyok ájulva attól a minőségtől amit képvisel.

Annyira jó képstabilizálással rendelkezik, és olyan gyönyörű a valóságnak teljesen megfelelő színvilágú videó felvételeket készít, hogy véleményem szerint a ThiEYE T5 Edge akciókamera a nyomába sem érhet.

Tudom, ezt azért igencsak meredek így kijelenteni, de vállalom a felelősséget érte, mivel teljes mértékben így gondolom.

Mind a két akciókamera nagyon jó, viszont ha választanom kellene a kettő közül, akkor kérdés nélkül a SJCAM SJ8 Pro akciókamerát választom. 🙂

SJCAM SJ8 Pro akciókamera firmware frissítések

Sokan panaszkodtak a nyár vége felé a SJCAM SJ8 Pro akciókamerára, mivel felvétel közben lefagyott vagy épp csakúgy kikapcsolt magától.

Lassan 2 hónapja elég intenzíven használom és semmi ilyesmit nem tapasztaltam vele kapcsolatban.

Valószínűleg az elmúlt egy két hónapban történt firmware frissítések megoldották ezeket a problémákat. Jelenleg a V1.2.9 firmware verziót használom, ami 2018.11.01-én lett frissítve és azóta sincs semmi gondom vele.

A SJCAM SJ8 Pro akciókamera ára, ennek köszönhetően jelen pillanatban jóval lejjebb esett attól, amit igazán megérdemelne.

Viszont számunkra ez egy igazán remek hír, mivel egy közel 80 ezer forintos minőségi profi akciókamerát, most akcióban szinte féláron megvásárolhatunk.

Nemsoká elkészítem az akciókamera teszt videókat is a SJCAM SJ8 Pro-val kapcsolatban, addig is itt van róla pár fotó.

SJCAM SJ8 Pro akciókamera vásárlás

Ha egy igazán minőségi professzionális akciókamerát szeretnél vásárolni, akkor a SJCAM SJ8 Pro akciókamerát csak ajánlani tudom.

 • SJCAM SJ8 PRO kupon kód
  SJCAM SJ8 PRO - Kuponkódok és kedvezmények

  A SJCAM SJ8 Pro akciókamerával garantáltan gyönyörű 4K képfelbontású videófelvételeket készíthetsz, tökéletesen kép stabilizált minőségben.

  Kupon ajánlatok utolsó frissítésének dátuma:2023 Jan 05
Eredeti ár - $299 (101,660 ft) Kedvezményes ár - $252 85,680 ft
  Irány az ÜzletAliExpress.com

A kosárba helyezés után, nyisd meg a kosár oldalt és klikkelj a “Proceed to Check out” gombra, ezután válaszd az “Europe Registered” vagy az “EU priority line” szállítási opciót, mert így áfa és vám mentesen a Tied lehet. ?

11 Comments on “SJCAM SJ8 Pro akciókamera teszt – Végre megérkezett!”

 • Attila Kocsis

  mondja:

  Elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy ilyen kamerát. Egy rakás sz… Gépre dugás után rendszeresen kifagy. Aksi ki/be. A felvételek minősége egy vicc. Van egy 140.000 es olympus kompakt kamerám. Azzal ha csinálok egy 720p-s videót az sokkal jobb minőség mint itt egy 4k-s felvétel. Egyszerűen eltűnnek a részletek, rosszak a színek Kicsit sötétebb van, este szobában villanyfénynél a felvétel mákos tészta. Focus? Hát az nincs. Közelebbi téma homály. Gyro stabilitás??? Ha ha ha. Kicsit segít, de nem vagyok elájulva tőle. Sajnálom hogy nem DJI Osmo Pocket-et vettem+ egy olcsó 20 000 es vízalatti kamerát. Kidobtam 70.000 et. Csak azt nem értem kinek jó ez a kamera???? (Ja ennél még a 35000 forintos xiaomi 3-as telóm is jobb videót csinál)

  • Attila

   mondja:

   A kamera nem 70 ezer, hanem 45 ezer a GearBest webáruházban.
   Javaslom frissítsd a firmware-t a legújabbra és megfog oldódni a lefagyás probléma, lassan 4 hónapja használom és semmi gondom vele.

   A H.264 fájl tömörítési formátumot használd és ne a H.265-öt, mivel az utóbbi minőségbeli csökkenést okoz.

   Akciókamerákban nem szokott autófókusz lenni, így az SJ8-ban sincs.

   Bár ez nagyban függ az aktuális fényviszonyoktól, esti villanyfényhez állítsd át az ISO-t és jobb minőségű lesz a felvétel.

   A Gyro stabilitással teljesen megvagyok elégedve, egy GoPro sem tud többet.

   Eddig Te vagy az első aki negatív véleménnyel van erről az akciókameráról, rengetegen veszik és senkitől sem hallottam eddig panaszt rá.

   Véleményem szerint az akciókamerák közül ebben az árkategóriában a GoPro alatt, jelenleg a SJCAM SJ8 Pro a legjobb akciókamera.

   Nekem a mai napig ez a kedvencem. 🙂

 • Tamas

  mondja:

  Helló , sajnos a magyar menü NEM teljesen magyar . . . A fotók sajnos eltüntek 2nap termése 🙁 A márkaboltal telefonon egyeztetve sikerült megoldani . Iszonyat érzékeny az érintö képernyö ! ! ! emiatt simán – észrevétlenül formatálja a memóriakártyát . És akkor kukába dob mindent . Nem lehet visszacsinálni . 3 hetet kellett várni rá 🙁 A g-besten NEM rendelhetö KÉSZLETHIÁNY – miatt . . . A felvételek nagyon tetszenek JÓ minöségüek 1080- 60fps el csináltam a vizálló tokban . DE a hang használhatatlan 40km/h fölött . Csak szélzúgás . Motorozva -sisak tetején. Autós kameraként -utastérben sem mondanám jó minöségünek a hangfelvételt . Most rendeltem hozzá külsö mikrofont. Sajnos csak vezetékest találtam . Létezik vezetéknélküli? A képstabilitása szerintem nagyon jó. Kézi kamerához viszonyitva . A mikrofont hányas szintre kell beállitani ? 128GB os C10 es kártyával használom. Amit senki nem mondott el – és a kis ismertetöböl derült ki 🙁 Jó lenne 1 videó , a beállitásokról a HALANDÓ ember számára is . Mikrofonos beállitáshoz megköszönném a segitséget . Tamás.

  • Attila

   mondja:

   Szia, igen érzékeny az érintőképernyő csakúgy mint minden ilyen eszköznél. Nekem semmit sem dobott eddig a kukába, pedig több mint egy éve rendszeresen használom.

   Egyetértünk, a felvételek minősége és a képstabilizálás szerintem is fantasztikus.

   Motoron bukóba kell mikrofont installálni és akkor jó lesz a hang. Egy ilyen vízálló tok még hasznos lehet: http://s.click.aliexpress.com/e/45NCjqQk

   Csak vezetékes mic van hozzá. A mikrofont csatlakoztatod és automatikusan beállítja magát.

   Lehet lesz videó a beállításokról, de biztosra nem ígérem.

 • Kaszbor

  mondja:

  Szia Attila!

  Szeretném kérdezni, hogy véleményed szerint inkább sj8pro, vagy sj9 strike?

  Köszönöm előre is,

  Üdv,

  K.Gábor

 • Kaszbor

  mondja:

  Szia Attila!

  Véleményedet szeretném kérdezni, hogy szerinted inkább sj8 pro-t, vagy sj9 strike-ot éri meg most venni.

  Köszönöm előre is,

  Üdv,

  KG.

 • ElGreco

  mondja:

  Sziasztok,
  Bár nem új számomra a készülék (nyáron vettem), de most jött fel egy zavaró dolog.
  Egy fájlban szeretnék rögzíteni tegyük fel egy órát, de 18-20 percnél leáll a felvétel, és indít egy újat. A beállításokban be van kapcsolva a folytonos felvétel, a fájlméret 20 percre van állítva. (nyilván ezért rögzít 20 percig). De ezt nem lehet kilőni valahogy?
  Illetve az normális, hogy 4-5 másodpercig kell nyomni a bekapcsológombot? Mireel tudok kezdeni videózni kikapcsolt állapotból az 10mp minimum. Ez annyira nem jó ha gyorsan akarok valamit levideózni. -kikapcsolásnál meg 1mp alatt kikapcsol

  köszi ha valaki még ezt olvassa és válaszol nekem.

  • Attila

   mondja:

   A 20 percet nem lehet kilőni, mindegyik kameránál limitálva van. Igen tudom, a 4-5 másodperces bekapcsolás a véletlenszerű bekapcsolás elleni védelem miatt van, ezen sem lehet változtatni.

Hozzászólás

To top