Blog Egyéb Termék Tesztek

Xiaomi hordozható bluetooth hangszóró, a hangzás nagymestere kicsiben

hordozható bluetooth hangszóró

A Xiaomi hordozható bluetooth hangszóró oly tisztán szól, mint reggelente a fekete rigó az ablakom előtti faágon csücsülve napfelkelte előtt. Egyszerűen nem jutott eszembe más hasonlat. 🙂

Szinte mindegyik szobámban van hangfal, van külön mozi szobám 5.1-es hangfalakkal, meg a dolgozószobám ahol szintén jó nagy hangfalak vannak, de egyik sem hordozható!

Xiaomi hordozható bluetooth hangszóróMikor a kertben tüzet raktam képes voltam kivinni ezeket a méretes hangfalakat, hogy zenét hallgathassak a barátaimmal. Mivel este úgysem lehet hangosan zenét hallgatni, már jó sokszor eszembe jutott, hogy milyen jó is lenne egy kissebb méretű, de nagyon tiszta hangzású hordozható bluetooth hangszóró.

Ezen kívül rengeteg más alkalommal is jól jött volna egy ilyen kis kütyü, például túrázásnál vagy épp nyaralás közben, de még a hobbi műhelyemben is nagy hasznát vettem volna.

Hát most teljesült a vágyam, mert a GearBest webáruház küldött nekem egyet tesztelésre, ami nem más mint a Xiaomi hordozható bluetooth hangszóró.

hordozható bluetooth hangszóró5W-os sztereó hangszórók

Tulajdonképpen ez egy kis hangfal kinézetű hordozható hangszóró, amit nagyon kis súlyának (155 gramm) köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihetünk és élvezhetjük a kristálytiszta hangzást az 5W-os sztereó hangszóróin keresztül, amely még beépített zajcsökkentővel is rendelkezik.

Meglepően jól szól, bár ezen nem is csodálozom sokat, mivel a Xiaomi egy már bizonyított márka és ezen felül a termékeiben eddíg még egyszer sem csalódtam.

Jelenleg egy android telefonnal a Xiaomi Redmi 5 Plus okostelefonnal használom és csak jókat tudok mondani róla.

Xiaomi hordozható bluetooth hangszóróBluetooth

A készüléket összekapcsolhatjuk bluetooth kapcsolaton keresztül számítógépünkkel vagy bármilyen bluetooth kapcsolatra képes mobiltelefonnal. Manapság szinte mindegyik telefon ilyen, szóval nagy eséllyel a tieddel is működni fog.

Egyébként a V4.2-es stabil bluetooth verziót használja, ami késlekedés nélküli adatátvitelt biztosít számunkra.

Kihangosító

Ha az okostelefonunkkal használjuk, akkor a beépített mikrofonjának köszönhetően, használhatjuk akár telefonos kihangosítóként is.

Akkumulátor

Meglepődve tapasztaltam, hogy nem kell elemeket használnom a készülékhez, mert a Xiaomi hordozható bluetooth hangszóró beépített nagy kapacitású 1200mAh -es lithium polymer akkumulátorral van felszerelve.

A gyári adatai szerint ezzel az akkumulátorral teljes töltöttség esetén körülbelül 10 órás folyamatos zene hallgatásra van lehetőségünk. Hát még nem hallgattam pár óránál tovább ezért ezt még nem sikerült letesztelnem.

A Xiaomi bluetooth hangszóró egy mikro USB csatlakozóval rendelkezik és egy USB kábel segítségével tudjuk tölteni számítógépünkről vagy akár power bankon keresztül.

bluetooth hangszóróÖsszegzés

A Xiaomi bluetooth hangszóró bárkinek nagyon sok örömet nyújthat tiszta hangzásával és hordozható kompakt méretével.

Szabadidős tevékenységekhez legyen az túrázás, nyaralás vagy akár esti elalvás előtti zenehallgatás ez a kis bluetooth hangszóró kitűnő választás lehet.

 

hordozható bluetooth hangszóróXiaomi hordozható bluetooth hangszóró vásárlás

A Xiaomi bluetooth hangszórót jelenleg a GearBest webáruházban tudod megvásárolni, bármelyik szállítási opciót választva 100%-osan Áfa és Vám mentesen.

[display_button url=”https://namerre.hu/go/xiaomi-hordozhato-bluetooth-hangszoro/” glyphicon=”glyphicon glyphicon-shopping-cart” size=”normal” text=”IRÁNY AZ ÜZLET” color=”orange” target=”blank”]

 

To top